İçie VIP Dışı OFF ROAD Mitsubishi PAJERO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egedeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,917

egedeniz

Ana Kamp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-disi-seni-ici-beni-yakar-disi-off-road-ici-vip-49544498/detay/
Aracı kendi zevkime göre binmek için yaptırdım

OFF ROAD YAPMAK İÇİN

geniş taban lastikler taktık

Yükseltme kiti ile 3,5 inç yükselttik

4 tavanda 2 adet önde sis lambalarını taktık

Cingöz ustaya sepetini yaptırdık

Şnorkel ve vincini aldık henüz takamadık satılırken verilecektir.

VIP YAPMAK İÇİN

Arabanın içini komple söktük tabanları VÜRTH zift ile kapladık

Tabanına keçe koyup yeniden döşedik

Tavanını ve koltuklarını deri ile kapladık

Ön göğüslük deri ile kaplandı

Geri görüş kamerası takıldı

AYRICA

Orjinal Klima, Hidrolik direksiyon, Merkezi kilit, El gazı bulunmaktadır.

Aracın Motoru, şanzımanı, 4 çekeri ile ilgili sorun bulunmamaktadır.

Kasasında çürük yoktur. İstenilen motor ve kaporta ustasına gösterilebilir.

Gayrimenkul alacağım için satılıktır. Takas düşünülmemektedir.

Lütfen abuk subuk tekliflerle aramayın OFF ROAD cılar bilir bu araca sahip olanların araç ile ilgili sıkıntıları bitmiş demektir. İLETİŞİM 0533 389 12 85
Gezenbilir üyelerine 17.500.-

07052011022.jpg

Etiketler
Ynt: İçie VIP Dışı OFF ROAD Mitsubishi PAJERO

Öncelikle hayırlı satışlar.

Sanki bu araçta 3,5 inç kadar bir yükseltme yok gibi.
Lastik ebatı neydi acaba aracınızın?

Teşekkür ederi.
Arcı sadece hafta sonları kullandığım için köyde bıraktım o nedenle lastik ölçüsünü tam bilmiyorum. baktığımda yazacağım. Aracı aldığımda üzerindeki lastikler vardı ve kasislerde sürtüyordu o sebeple Ankara Ostimden çıkma yükseltme kiti ile yükselttik şimdi sürtmüyor.

teknik bilgim çok fazla yok doğa ile uğraşmayı seviyorum ama asıl mesleğim bankacılık kesin olarak öğrenip yazacağım eğer yanlış bilgi verdiysem özür diliyorum.

Yok efendim zaten bu araçların kiti yok ve 3.5 inç gayet iyi bir rakam, sizin aracınızda bu yükseltmeyi göremedik ondan.
Yoksa amacım aracınızı kötülemek vs değildir kesinlikle, tam tersi merak ettiğim araçlar bu kasa pajerolar...

Bundan önceki arabam Lada Niva idi lada ile de arazide çok memnundum fakat konfor olarak bu çok daha iyi. Teknik bilginiz varsa ruhsatında motor hacmi 2200 motor diye geçiyor ve arac Suriyeden gelme motor hacmini tam olarak nasıl öğrenebilirim. Gerci 2200 motor bana fazlasıyla yetiyor ve yakıt oldukça iyi bilgi veren olursa sevinirim.

Ankara beypazarından satılık değilmiydi bu araç, 1988 model.

Evet Ankara beypazarından 12.500.-TL ye malettik içini tavanını komple yeniledik motor bakımını yaptırdıkşnorkelini bugün taktım yarın resimlerini yükleyeceğim bana 16.000.-tl ye maloldu ev alacağım için ay sonuna kadar bu parayı verene vereceğim ay sonunda kredi çekeceğim için satılmazsa konut kredisini fazla çekip binmeye devam artık nasip

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR