İbrice Limanı - Saros (Dalış ve Su Altı Görüntüleri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,074

eftaLYa

Face & Ben
Yer
İstanbul - Şişli
Web
www.esraakeroglu.com
Haftasonu Saros - İbrice Limanı'na dalışa gittik.
Benim ilk deniz dalışım :smiley: Cumartesi daldım. Pazar Sıcak çarpması yaşadım ve dalamadım :( pazar sadece bir süre şnorkel yapabildim. böylece 18 mt dalışım bir sonraki sefere kalmış oldu.
Hayırlısı..

Saros dendiğinde nedense hep o kadar güzel bahsedilmişki denizin altından ben daha rengarenk bekliyordum. Umduğum kadar renkli değil. Hatta karadenizdeki su altı yeşilliğini aradı gözlerim. Belki ileride daha derinlerde başka canlılarla buluşma fırsatım olur :smiley:

Buyrunuz kameramdan yansıyan İbrice Lİmanı su altı ve dalış fotoğraflarımız..

2hnvu5h.jpg

Deniz Hıyarı :smiley:
2cyfcqf.jpg

28jlmo.jpg

4kiwlg.jpg

rcinuq.jpg

2u7sjro.jpg

Etiketler

15qq1j4.jpg

o5nzlx.jpg

55mjc9.jpg

33wmcjk.jpg

23lfg39.jpg

Pazar akşam üzeri İstanbul a doğru yola koyulduk. Keşan da yemek için mola verdik. Satır et ve kuzu çevirme yapan bir yer. Yemekler nasıldı bilemiyorum. Çünkü ben çimlerde uyudum. Uyandığımda yemek faslı bitmişti ama benim hala yiyecek halim yoktu. Bu sefer yiyenbilir olamadım yani. Hastalık cidden fena..

Özlem ve Ayça
sb64jd.jpg

Mert
i5t9x5.jpg

Ben (çay kaşığı ile yoğrt yiyorum. zorla yedirdiler.. çay kaşığı kısmı benim tercihimdi yoğurt zorla yedirildi. Ama sanırım iyi de geldi) , Ercan ve Ayten
2emle0o.jpg

Yeni gezilerde görüşmek üzere. Sağlıkla inşallah :smiley:

Sevgiler.

(Not: Erhan çatlama,etkinliklere katıl :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri