Arkadaşlar merhaba, öncelikle uzun yıllar çadır kampı yapan birisi olarak nihayet karavan almaya niyetlendim. Uzun vadeli imkanlarım doğrultusunda yerli karavanlara baktım fakat beklediğim donanım ve kaliteyi göremediğimden İTHAL karavan almaya niyetlendim.
Birçok markanın alt ve üst segmentleri mevcut, Ankarada yaşıyor olmam sebebiyle mevcut çevremde LMC ve STERCKEMAN markaların satıldığı yerde fiyatları birbirine yakın olan;
Satışta olan karavanlara ait linkler:
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Birçok markanın alt ve üst segmentleri mevcut, Ankarada yaşıyor olmam sebebiyle mevcut çevremde LMC ve STERCKEMAN markaların satıldığı yerde fiyatları birbirine yakın olan;
STERCKEMAN EASY 420CP - 18.700 EURO
LMC SASSİNO 460E - 19.590 EURO
LMC SASSİNO 430D - 19.770 EURO
Bunların yanında istanbulda satılan :Bürstner Permio Life 430 TS - 18,950 EURO
bu modeller beklentimi karşılayacak yönde. İlk önceliğim sabit yatak olması ve büyük bir buzdolabı. LMC 12 yıl sızdırmazlık garantisi veriyor fakat biraz donanım eksiklikleri var (yatak altına ulaşım için dış depo kapağı, temiz su girişi, v.b gibi.) bu eksiklikleri satıcı ücret karşılında tamamlıyor. Bu markalardan kullanancısı olupta memnun olmayan veya daha farklı önerileri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Satışta olan karavanlara ait linkler:

Bürstner Permio Life 430 TS | U CARAVAN | Bürstner Türkiye Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 914090052
Mağazadan satılık Sıfır Çekme Karavan 322.150 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'da

AVRUPA ÇEKME KARAVAN STERCKEMAN EASY 420CP 2022(HEMEN TESLİM) Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 1032834826
Mağazadan satılık Sıfır Çekme Karavan 330.500 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'da

AVRUPA ÇEKME KARAVAN LMC SASSİNO 460E 2021 MODEL(HEMEN TESLİM) Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 957422403
Mağazadan satılık Sıfır Çekme Karavan 346.150 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'da

AVRUPA ÇEKME KARAVAN LMC SASSİNO 430D 2021(HEMEN TESLİM) Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 965442605
Mağazadan satılık Sıfır Çekme Karavan 349.929 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'da