alternatif çok ama en iyisi ingilterede gelmiş borusan Kıbrıs ın eski usta başı Rasim Dereli var Ama oümraniye TS oto daYnt: İstanbul'da Gdilebilecek Land Rover Ustası?
Başka bir alternatifi yok mudur ?
AVCILAR BORUSAN SIRASIN DA EFE OTOMOTİV LAND ROVER SERVİSİ VAR 35YILLIK TECRÜBESİ VAR 05436154015 PARCAY SORUNU YO YEDEK BİR NUMARA Bİ,LGİNİZEArkadaşlar İzmir den İstanbul a yeni yerleştim uzun yıllar off road yapıyorum ve çeşitli araçlar kullandım.Şu an da TD5 (2001 model)kullanmaktayım.Yıllarca ustalardan çeşitli sıkıntılar yaşadım.İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı acaba?parayı harcıyoruz ama sorunlarımızı çözemiyoruz...Bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler...
Ynt: İstanbul'da Gdilebilecek Land Rover Ustası?
Başka bir alternatifi yok mudur ?
Kadosan oto sanayi de caminin bir alt sokağında OTO RANGE de Rasim usta var ingiltere'den eğitimli bir usta giden herkes çok memnun müşterileri öve öve bitiremiyor genç dürüst temiz bir arkadaş ben de bakımları ona yaptırıyorum. Bu araçların bir parça bozulsa içindeki aksamın bileşenlerinden anlatmaya başlıyor parçayı değil çarkını değiştirmemiz yeterli gibi cümleleri çok duydum dişlini bulurum bunun parça numarasını land ayrı vermiyor satmıyor ama bmw var bu parçayı bmw üretmiş zaten land gibi cümleleri çok duyarsınız herkesin 10 000TL dediği işlerin pek çoğu 2000TL 3000TL orjinal şekilde yapan iyi niyetli bir arkadaş herkese güvenle önerebilirim. cebini yazmam doğru olurmu bilemedim ama 0546 523 73 73 www.otorange.com a bakabilirsiniz.
SelamlarArkadaşlar İzmir den İstanbul a yeni yerleştim uzun yıllar off road yapıyorum ve çeşitli araçlar kullandım.Şu an da TD5 (2001 model)kullanmaktayım.Yıllarca ustalardan çeşitli sıkıntılar yaşadım.İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı acaba?parayı harcıyoruz ama sorunlarımızı çözemiyoruz...Bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler...