Merhabalar, 21 yaşındayım Allah nasip ederse yakında Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 alacağım ve bu benim ilk aracım olacak, Hem uygun fiyatlı olması hemde çok güçlü olması çok hoşuma gitti. Binek araçları pek sevmem SUV ve o tarz araçları daha fazla seviyorum hem güç hem diğerlerinden yüksekte gitmek daha hoş geliyor
Sahibinden de birkaç haftadır araştırıyorum benim istediklerim 25 ile 35bin civarında genelde. Birkaç sorum olacak bu araçlarla ilgili ve lütfen rica ediyorum bu araca sahip olanlar cevaplarsa sevinirim.
1) Genelde çok karşılaşılan kronik sorunları nedir?
2) Aldığım da yaptırmam ve yapmam gerekenler nedir?
3) Yedek parça alabileceğim yerler ve bakım yaptırabileceğim yerler önerir misiniz? Bakım ve parçaların fiyatları uygun mu yoksa pahalımıdır yani 30bine bir araç alsam maksimum harcayacağım bütçe nedir?
4) Direksiyonları ve hız göstergeleri hiç hoşuma gitmiyor onları değiştirme şansımız var mıdır ve ne kadar tutar?
5) KM kaç bine kadar götürür? İstediğim araçlarda 160-170binde ne kadar daha dayanır?
6) Bunlar sürekli 4 çeker mi yoksa istenildiğinde arkaya aktarılabiliyor mu?
7) Benzin ve Lpg tüketimi sizin araçlarınızda genel olarak nedir? (Bazıları 40-50 kuruş demiş bazıları yalan demiş )
8) Alırken dikkat etmem gereken en önemli şeyler nedir?
Sizce sahibindendeki bu iki (601524276 - 695514419) ilandan hangisini seçmeliyim ve neden?
Aklıma gelenler şuan bu kadar, siz eklemek istediklerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Yardımcı olacak ve olan kişilere şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Sahibinden de birkaç haftadır araştırıyorum benim istediklerim 25 ile 35bin civarında genelde. Birkaç sorum olacak bu araçlarla ilgili ve lütfen rica ediyorum bu araca sahip olanlar cevaplarsa sevinirim.
1) Genelde çok karşılaşılan kronik sorunları nedir?
2) Aldığım da yaptırmam ve yapmam gerekenler nedir?
3) Yedek parça alabileceğim yerler ve bakım yaptırabileceğim yerler önerir misiniz? Bakım ve parçaların fiyatları uygun mu yoksa pahalımıdır yani 30bine bir araç alsam maksimum harcayacağım bütçe nedir?
4) Direksiyonları ve hız göstergeleri hiç hoşuma gitmiyor onları değiştirme şansımız var mıdır ve ne kadar tutar?
5) KM kaç bine kadar götürür? İstediğim araçlarda 160-170binde ne kadar daha dayanır?
6) Bunlar sürekli 4 çeker mi yoksa istenildiğinde arkaya aktarılabiliyor mu?
7) Benzin ve Lpg tüketimi sizin araçlarınızda genel olarak nedir? (Bazıları 40-50 kuruş demiş bazıları yalan demiş )
8) Alırken dikkat etmem gereken en önemli şeyler nedir?
Sizce sahibindendeki bu iki (601524276 - 695514419) ilandan hangisini seçmeliyim ve neden?
Aklıma gelenler şuan bu kadar, siz eklemek istediklerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Yardımcı olacak ve olan kişilere şimdiden çok çok teşekkür ederim.