Elektrikli ısınma çözümü bana uzak geliyor. Bu enerjiyi sağlamak için de bir sürü donanım taşımak zorundayım. Buzdolabı zaten yeterince sömürüyor.karavan forumlarında bahsettiginiz sobayı bende okudum. biz 1000 watt fanlı elekrikli isıtıcı ve veya 500 ve 600 watt mini yaglı radyatör kullanmayı düşünüyoruz.koçtaş ve bauhaus dan aldık. fanlı ısıtıcı delongi aynı zamanda vantilatör..6 amper kamp elektrigi hattında bile kullanabilirsiniz.
Hep yat tuvaletinden, ev şofbeni ve ev klimasından konuşulacak değil ya,Almanya'da hava sıcaklığı gece 9 derece kadar indiği için, Karavancılar arasında daha iyi ısıtma türleri tartışılıyor...
.
Darısı TOGG un başına..
Gerçi ondan da çok bahsedildi ama bizim forumda tek kelimeyle bile anılmamasının umarım bir nedeni yoktur ?
.
Almanya bizi kıskanıyor diyenler haricinde klmse inanmadığı için ses yok sanırım.
Mesut bey'in dikkatini çeken masa ve koltuk yerleşimi bizim içinde rahatsız edici. Masa açık durumda kimsenin yerinden kalkabilme opsiyonu yok. Rahatsız edici dar bir alan. Bize tek tarafta karşılıklı ve koridorda daha geniş bir alan bırakacak ölçülere uygun bir koltuk düzeni oluşturmak ve arka tarafı görsel olarak engelleyen boydan bir bölmenin olmaması önemli. Yatak kısmının 1m yüksek olması depolama açısından fayda sağladığı için hoşumuza gidiyor fakat aracın arka bölümüne aşırı yük yükleyerek sorun yaratmamak da önemli.canberk bey sizin boyunuza uygun 200 cm uzunlugunda uzunlamasına yatak seçenegi sunan sprinter camper linki gönderiyorum.ducatoya uyarlanabilir.
Hochwertige kompakte Reisemobile von HRZ Reisemobile GmbH aus Bretzfeld... - Modelle
HRZ Mambo (2021): Sprinter-Campingbus mit 2-Meter-Bett
ARKADA YATAK VE OTURMA BİRARADA ÖNDE GENİŞ BİR BANYO ,TÜRKİYEDEN BİR ÖRNEKMesut bey'in dikkatini çeken masa ve koltuk yerleşimi bizim içinde rahatsız edici. Masa açık durumda kimsenin yerinden kalkabilme opsiyonu yok. Rahatsız edici dar bir alan. Bize tek tarafta karşılıklı ve koridorda daha geniş bir alan bırakacak ölçülere uygun bir koltuk düzeni oluşturmak ve arka tarafı görsel olarak engelleyen boydan bir bölmenin olmaması önemli. Yatak kısmının 1m yüksek olması depolama açısından fayda sağladığı için hoşumuza gidiyor fakat aracın arka bölümüne aşırı yük yükleyerek sorun yaratmamak da önemli.
Mutfak tezgahında buzdolabının kapı girişinden kolay ulaşılmasını sağlayacak yukarıdaki bir düzenleme havalandırma açısından ve içeride kullanırken sanki daha sıkıntılı olarak düşündüm.
Kapı girişine oluşturulan buzdolabı bölmesinin arka duvarına havalandırma kapağı koymak yerine, arka kısmını tamamen açık bırakmak daha kullanışlı olur mu? Kapı önü olması toz, kir ve farklı ne olumsuz etkiler olabilir.
Havalandırma için buzdolabının kenarlarında ne kadar boşluk bırakmak tavsiye ediliyor?
2+1 EMNİYET KEMERİ VE ÖNDE 2 Lİ YOLCU KOLTUGU İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEKARKADA YATAK VE OTURMA BİRARADA ÖNDE GENİŞ BİR BANYO ,TÜRKİYEDEN BİR ÖRNEK
Video: https://www.youtube.com/watch?v=hJWB4naLZQI