mehmetfatihozturk
Kamp II
Bu arada Manisa kula daki tenteciye verdiğim siparişle alakalı sorun çıktı. Gelişmeler sonuca varmazsa burdan da paylaşacağım durumu...
Geçmiş olsun, nereden buldun hocam, keşke daha güvenilir, kurumsal bir yere sipariş verseydiniz,Noterdenen bir ihtarname çekin, umarım hallolurHerkese Merhabalar...
Karavan yapım sürecinde canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Facebook karavan gruplarında birkaç tane karavan tentesi üreten firmaların reklamlarını gördüm ve bunlarla görüştüm. Manisa nın Kula ilçesindeki “Kula Tente “ firması ve sahibi Orhan Beler le görüşüp Tente ve branda için 4000 TL ye anlaştım. 1500 lira kapora gönderdim ve malzeme alacağını söyleyerek ve branda da olduğu için 1000 lira daha istedi ve yolladım. Sonra bugün yarın diyerek beni 1 ay oyaladı. Baktım yapmıyor kaporayı iade etmesini istedim 10 gün daha oyaladı. Geçen hafta avukat aracılığıyla ihtarname çekeceğimi söyleyince yemin billah bugün için yatıracağını söyledi ama nafile. Kısaca olay bu şekilde gerçekleşti ama bilginiz olsun Kula Tente Orhan Beler isimli şahıs dolandırıcı dır. Olayı hem hukuksal olarak hem de sosyal medya da paylaşımlarla ilerleyeceğim. Ayrıca bu dolandırıcıyı tanıyan duyan bile varsa benimle irtibata geçerse sevinirim...
Üstad karavan sayfalarında ilanları vardı. Ordan buldum. Adamı da Facebook dan ekledim baktım yapıyor iş paylaşıyor düzenli olarak sayfasında. Aradım 3-5 kere de konuştum düzgün bir esnafa benziyor. Çokda incelemedim verdim siparişi ama süreç maalesef bu şekilde oldu. Dediğim gibi başlatıyorum hukuksal süreci...Geçmiş olsun, nereden buldun hocam, keşke daha güvenilir, kurumsal bir yere sipariş verseydiniz,Noterdenen bir ihtarname çekin, umarım hallolur
Sağolasın abi. İşte süreci bu tarz işler zorlaştırıyor can sıkıyor. Yoksa koca aracı adam ettim bu kadar uğraşmadım...Geçmiş olsun.
Facebook,da adamın paylaşımına yazın, şikayet var'a yazın,yine Facebook gezenbilir karavan grubunda adamı ifşa edin benceÜstad karavan sayfalarında ilanları vardı. Ordan buldum. Adamı da Facebook dan ekledim baktım yapıyor iş paylaşıyor düzenli olarak sayfasında. Aradım 3-5 kere de konuştum düzgün bir esnafa benziyor. Çokda incelemedim verdim siparişi ama süreç maalesef bu şekilde oldu. Dediğim gibi başlatıyorum hukuksal süreci...
zaten tüm gruplarda ifşa edeceğimi kendisine de söyledim. Avukat aracılığıyla da işlemleri başlatacağım. Ayrıca YouTube için de video ekiyorum orda da kendisinden sık sık bahsedeceğimi...Facebook,da adamın paylaşımına yazın, şikayet var'a yazın,yine Facebook gezenbilir karavan grubunda adamı ifşa edin bence
Başkalarını da dolandırmasın
Aslında o tarz biri gibi. Çünkü başkasının işlerini yapıyor. Az önce de bana mesaj atmış Cuma’ya yapıcam işini abi söz diye... ama bu kaçıncı verdiği söz orası da ayrı...Bazı ustalar işi yapar,ama geç yapar,sallar,yalan söyler,ama geç de olsa yapar
Belki de bu tür bir pislik insan grubundan olabilir
Herkese Merhabalar...
Karavan yapım sürecinde canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Facebook karavan gruplarında birkaç tane karavan tentesi üreten firmaların reklamlarını gördüm ve bunlarla görüştüm. Manisa nın Kula ilçesindeki “Kula Tente “ firması ve sahibi Orhan Beler le görüşüp Tente ve branda için 4000 TL ye anlaştım. 1500 lira kapora gönderdim ve malzeme alacağını söyleyerek ve branda da olduğu için 1000 lira daha istedi ve yolladım. Sonra bugün yarın diyerek beni 1 ay oyaladı. Baktım yapmıyor kaporayı iade etmesini istedim 10 gün daha oyaladı. Geçen hafta avukat aracılığıyla ihtarname çekeceğimi söyleyince yemin billah bugün için yatıracağını söyledi ama nafile. Kısaca olay bu şekilde gerçekleşti ama bilginiz olsun Kula Tente Orhan Beler isimli şahıs dolandırıcı dır. Olayı hem hukuksal olarak hem de sosyal medya da paylaşımlarla ilerleyeceğim. Ayrıca bu dolandırıcıyı tanıyan duyan bile varsa benimle irtibata geçerse sevinirim...
İşte insanları bu tarz firmalar, kişiler işten soğutuyor....Bu sözde ustaların bana öğrettiği ilk şey.Onlara peşin para vermemek.Kapora olarakta %10 geçmemek.İş bitinceye kadar para ödemesinin yapılmaması oldu.
İnşallah bu sefer sözünü tutarda size cuma günü teslimatı yapar ,tabii berbat değil kaliteli işcilik çıkarmış olsun