Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben teşekkür ederim Mustafa bey fotoğraflarımı beğendiğiniz için,buluşmada gözüm sizide aradı belki katılırsınız diye düşündüm tanışmak isterdim,telefonum avatarımın altında kayıtlı görüşmek isterim fotoğraflada ilgilendiğinizi biliyorum.
Termosa firması mover montajı için yarın sabah 11 e randevu verdi.Nasipse bu hafta sonu çekme karavanıma truma mover takılmış olacak.Yarın sabah 7 de Karavanı poyrazlar'dan İstanbul'a götüreceğim.İlgilen karavancı arkadaşlara selamllar.
Enver Bey'e veAnibal'a teşekkür ederim.Dün sabah 11 gibi Termosa firmasına karavanımı teslim ettim.Sağolsunlar çok ilgilendiler.Levent Bey'de sağolsun bizi görmeye geldi.Karavancılar için oldukça güzel malzemeler var.Truma firmasının Türkiye'de temsilciliğinin açılması biz karavancılara bir eşik atlatacağına inanıyorum.
Karavanımı cumartesi günü teslim alacağım.İnşallah bu montaj işlemini kazasız belasız gerçekleştiririz.Şimdi dünden fotolar...