Hymer Sporting 560 Çekme Karavana Truma Mover Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,423

Etiketler
Ynt: Hymer Sporting 560 Çekme Karavana Truma Mover Montajı

Yusuf Bey çok teşekkür ederim.Maltepe buluşmasında yakın plan çektiğiniz fotoğralar çok güzel.Selamlar.

Ben teşekkür ederim Mustafa bey fotoğraflarımı beğendiğiniz için,buluşmada gözüm sizide aradı belki katılırsınız diye düşündüm tanışmak isterdim,telefonum avatarımın altında kayıtlı görüşmek isterim fotoğraflada ilgilendiğinizi biliyorum.

Yusuf Bey bende gelmek istedim ancak büyük oğlanın dershanesi ve pazar sınavı nedeniyle kıpırdayamadık.Bir dahaki toplantıda görüşmek üzere selamlar.

Termosa firması mover montajı için yarın sabah 11 e randevu verdi.Nasipse bu hafta sonu çekme karavanıma truma mover takılmış olacak.Yarın sabah 7 de Karavanı poyrazlar'dan İstanbul'a götüreceğim.İlgilen karavancı arkadaşlara selamllar.

Enver Bey'e veAnibal'a teşekkür ederim.Dün sabah 11 gibi Termosa firmasına karavanımı teslim ettim.Sağolsunlar çok ilgilendiler.Levent Bey'de sağolsun bizi görmeye geldi.Karavancılar için oldukça güzel malzemeler var.Truma firmasının Türkiye'de temsilciliğinin açılması biz karavancılara bir eşik atlatacağına inanıyorum.
Karavanımı cumartesi günü teslim alacağım.İnşallah bu montaj işlemini kazasız belasız gerçekleştiririz.Şimdi dünden fotolar...

terjmosa 005.jpg

terjmosa 006.jpg

terjmosa 014.jpg

terjmosa 026.jpg

terjmosa 019.jpg

Mustafa bey tekrar hayırlı olsun.
Artık kış şartlarında da paylaşımlarınızı rahatlıkla görebileceğiz.

Selamlar.

Ömer Yahşi

Ömer Bey inşallah mover takıldıktan sonra daha hareketli olacağım.Ah birde çocuklar büyüse......

Hayırlı olsun Mustafa hocam umarım Bilal karavanı kumandalı oyuncak gibi görmez.

Hayırlı olsun. Vallaha kutunun içindeki parçaları görünce gözüm parladı. Darısı başımıza.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri