Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ycancos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,196

Etiketler
bunların altı çadırla birleşik değil diye hatırlıyorum. bu nedenle haşaratlara karşı güvenli olmadığı için tercih etmedik.
Bunların da normal çadırlardan sistematik olarak bir farkı yok aslında taban bunlarda da içteki çadırla birleşik bu yüzden aynı derecede etkili tek farkı ise Husky de önce iç çadır kurulup üzerine koruyucu çadır kurulurken bu üründe önce koruyucu çadır kurulup sonra iç çadır kuruluyor sistem aynı yani

Bunların da normal çadırlardan sistematik olarak bir farkı yok aslında taban bunlarda da içteki çadırla birleşik bu yüzden aynı derecede etkili tek farkı ise Husky de önce iç çadır kurulup üzerine koruyucu çadır kurulurken bu üründe önce koruyucu çadır kurulup sonra iç çadır kuruluyor sistem aynı yani
tekrar yakından inceleyelim o zaman, iyi oldu tavsiyeniz, teşekkürler :smiley:

Merhaba,
Husky Bird Light 3 çadır almayı düşünüyorum.
tek sorum var: yazın kamp yapacağım ve genelde akdeniz bölgesi olacak , yazın akdeniz cehennem sıcağı oluyor. Bu çadır güneşi geçirir mi ?
Şimdi yeni çıkan decathlon modellerinde özel bir yalıtım kullanmışlar, ıçerisi hiç güneş almadığını söylüyorlar , Husky de durum nasıldır ?

@senyureks Hocam ben de henüz almadım çadırı. Bebek olduğu için, gündüz uykularını rahat uyusun diye içi karanlık olan Fresh$Black modellerden alacaktım ama bu defa da havalandırması ve iç tentesi Husky gibi olmadığı söylendi. Yani ya karanlık olacak, ya kalite farkı olacak.

@senyureks Hocam ben de henüz almadım çadırı. Bebek olduğu için, gündüz uykularını rahat uyusun diye içi karanlık olan Fresh$Black modellerden alacaktım ama bu defa da havalandırması ve iç tentesi Husky gibi olmadığı söylendi. Yani ya karanlık olacak, ya kalite farkı olacak.

Çok araştırdım, en son Husky Boyard 4 de karar verdim, sipariş ettim gelince detayları sizlerle paylaşacağım.
Quechua Fresh&Black 3 modeli içine şişme yatak koyunca tavan mesafesi baya daralıyor, çadır içi de karanlık olunca, çok basık gelebilir. Dolayısı ile Husky aldım, üstüne Quechua gölgelik alıp öyle kullanacağım.

Çok araştırdım, en son Husky Boyard 4 de karar verdim, sipariş ettim gelince detayları sizlerle paylaşacağım.
Quechua Fresh&Black 3 modeli içine şişme yatak koyunca tavan mesafesi baya daralıyor, çadır içi de karanlık olunca, çok basık gelebilir. Dolayısı ile Husky aldım, üstüne Quechua gölgelik alıp öyle kullanacağım.

bende Boyard 4 alacağım büyük ihtimal. gelince fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.

bende Boyard 4 alacağım büyük ihtimal. gelince fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.

merhaba,
Dediğim gib, BoYARD ile Queshua arasında gidip geliyordum. Mavi Boyard elime ulaştı, ilk kurulumu evde yaptım. Gayet kaliteli bir çanta içinden çıkıyor, çanta 3-4 kilo var. Çanta içine güzel paketlenmiş çadır ve poller. Çadırı elinize aldığınızda zaten kaliteyi direk hissediyorsunuz. Kurulumu yaklaşık 10 dk da yaptım. İç tente gayet güzel ve havadar. İki kapısı var, bu kapılarının da üstünde ayrıca sineklik var. Yani, bu kapılarda çift fermuar var, içerdesiniz diyelim, ilk fermuarlı pencere sizi güneşten korumak için yapılmış, bunu açınca sineklik var, ikinci fermuarla da sinekliği açıp çıkıyorsunuz. Tabi burdan çıkınca bir de dış tente var, bunu da konforunuza göre isterseniz açık tutarsınız ister kapalı. Dış tente kapısını da elinizle kıvırarak yan duvara tutturabilirsiniz (ki yazın böyle kullanılıyor) Yani yaz kampında , ilk fermuarı açıp dışardan efil efil hava girmesini isterseniz, içerden 1nci fermuarı açarak rahatça yatabilirsiniz. Bu arada çadır güven veriyor, fermuarlar elinize aldığınızda kaymak gibi açılıp kapanıyor, benim en büyük korkularımdan birisiydi bu. Yani fermuarlar ve kumaş elinizde kalacakmış hissiyatı yaratmıyor. Çadır için çok geniş, taban alan yaklaşık 210 boy -205 en. 4 kişilik diyorlar bu boylar için ama ben iki kişi rahat uyumak için böyle tercih ettim. Yükseklik yeterli, tepede de bir file koyulmuş, buraya lamba asıp özel eşyalarınızı koyabilirsiniz. yan tarafalarda yine cepler var özel eşyalık. alt taban da kaliteli fakat böyle güzel ürünü heba etmek istemem, dolayısıyla altına bir mat serilmeli bence . Burada da şöyle tavsiyem var: Queshua'nın gölgeliğini aldım (ismi "tarp" diye geçiyor mağazada), içinden tabanlık da çıktı, çadırı bunun üstüne kurabilirsiniz.

Dış tente zaten dediğim gibi kumaşı çok kaliteli. Renkler de canlı, önce yeşil klasik rengi göndermişlerdi, onu açıp denedim. Yeşil klasik modelde tek çıkış var. (İç tente çift çıkışlı fakat , dış tenteye tek çıkış yapmışlar, yani tek yerden girilip çıkılıyor, "yazın iki taraftan esmeli bence" mantığı ile mavi olanı tercih ettim. Mavi boyard, çift giriş- çıkışlı. İki tarafın kapısını açarsanız çok çok ferah bir alan sağlayacaktır diye düşünüyorum)

Çadırı toplaması yaklaşık 3-4 dakika, çantaya sığdırmak ilk toplama da hafif bir zoruluk çıkartabilir, toplarken dış ve iç tenteyi iyice kıvırırsanız, çantaya gayet rahat sığacaktır.

@senyureks Yorum için teşekkür ederim, güle güle kullanın. Biz de 2 yetişkin +bebek ile kullacağız. Ürünü hangi siteden ne kadar aldınız acaba?

@senyureks Yorum için teşekkür ederim, güle güle kullanın. Biz de 2 yetişkin +bebek ile kullacağız. Ürünü hangi siteden ne kadar aldınız acaba?

Teşekkürler. size de nasip olur inşallah.
Husky distributoru Meydan AV. Online satış sitelerinin hepsinde de mağazaları var: hepsiburada, n11, gittigidiyor.. Buralardan size uygun ödeme seçeneği hangisi ise onu tercih edersiniz. En son 565 TL idi, benim n11'de ek indirimim oldugu için orayı tercih ettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR