Rica ederim, 6000 üzeri 5 mevsim extreme çadırlara giriyor. Tabanı delmediğiniz sürece su almaz. O yüzden yeterli olacaktır, şimdiden hayırlı olsun Tabi bu arada 4 kişilik çadır alıyorsunuz, umarım 4 kişi değilsinizdir Malum biraz boşluk her zaman daha iyidir.
2 senedir Husky bizon 3 kullanıyorum. Yağmurda, rüzgarda, yazın sıkıntı yaratmadı. Hatta geçen hafta rüzgarda yırtılcak diye korktum sabah kalktım çadırda bir sıkıntı yoktu.
Sadece kendi kazıkları bana çok sağlam gelmediği için kazık yaptırdım onları kullanıyorum.
Sitede çadırın ölçülerine yer vermemişler siparişten önce bence teyit edin. Bizon da hem 3 var hem 4 var hangi model olduğu belli değil verdiğiniz linkte !
Ayrıca çadırda büyük alayım seneye giyerim mantığını çok tavsiye etmem. Soğuk havada çadırda tek kişi kalırsanız donarsınız. Kaç kişi kalmayı planlıyorsanız o ölçüye uygun çadır almanızı önenirim ekstra her boşluk geceyi daha soğuk geçirmenizi sağlar..
Teşekkürler bilgi için, başka sitelerde ölçülerine de baktım ölçüleri güzel bizon 4'ün ama haklısınız üşüme konusunda, bunu da düşünücem tekrardan gerçi tek başıma da nadir çıkarım o da soğuk havada olmaz gibi, neyse teşekkürler tekrardan..
hocam bende hussky felen kullanıyorum.sıkıntı olmaz ama 3 kişi bile büyük kısaca kaç kişi gidecekseniz 1 ekleyin yeter.birde sahte çadırlara dikkat.husky avmeydanı diye bir site tarafından tr ye getiriliyor oraya bakın derim.saygılarımla