hus55 İstanbul'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,452

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Yavruvatanda ki üyelerimizden hus55 Hüseyin Bey ailesi ile birlikte kısa bir haftasonu tatili için İstanbula geldiler.Bir vesile ile tanışma fırsatı bulduk.Buradan güzel Kıbrıs'a selamlar.

[attachment=1]

hus55.jpg

Etiketler
Ynt: hus55 İstanbul'da

cumartesi günü akşamüstü de bende kendisi ile görüşme imkanı buldum. Eminönü'nden Taksim'e ufak bir yolculuk yaptık sonrasında da yiyenbilir etabında şimşek pide salonunda zirve yaptık :D
Bol bol G klasse ve unimog sohbeti yaptık. Kısa bir görüşme oldu ama çok eğlendik, güldük. İnşallah bir daha görüşme imkanımız olur.

Kıbrıs'taki konukseverliği yakalamamız zor biraz ama, ;) jet hızıyla küçük bir toplantı ayarlayabilirdik. :smiley:

demek en şanslı benim taksimde bir pidecide şans eseri tanışdık :smiley:) yemek yerken 2 masa ötemde arazi off road konuşulurken gezenbilir kelimesi gecince dönüp baktım kim acaba bu arkadaşlar diye bu vesile ile tanışmış olduk :smiley:))

Tesadüf falan değil, gayet doğal.
Ben demiştim '' Bir gün herkes Gezenbilir Üyesi olacak'' diye :D

Aslında böyle bir başlık açılabilir :smiley: Daha forumu kuralı 4-5 ay olmuştu, Palandöken'de bir arkadaşımız "Gezenbilir diye bir site kurulmuş, Türkiye'deki bütün pistler hakkında detaylı bilgi vermişler" vs diye Mert'le bana reklam yapıyordu... Biz de "Hadi ya bayağı iyiymiş, üye olalım bari" demiş kahkahayı patlatmıştık :D

Jeep34' Alıntı:
Evet benimde haberim olmadı ve üzüldüm. Nadir abide bir şey söylemedi :(

Uğurcuğum üzülme , fazla vakitleri yoktu.Zaten sağlık amaçlı bir kontrol için gelmişlerdi.
Aima Hüseyin ileride tek başına geleceğini söyledi.O zaman rahat bırakmayız kendisini.

merhabalar arkadaslar !!

vallahi iyi ki varsiniz. istanbul'a ilk gelisim oldu ama kismetse tekrar tekrar gelecem. istanbul harika, sizler harika,cok etkilendim sitemlerinizden.... keske daha fazla zamanim olsaydi. next time Insallah. ;)

cok sukur ki esim'in ve baldizimin saglik kontrolleri tamam cikti. nadir abi,sana tekrar tekrar tesekkurler bizi alandan aradiniz,oteli yerlestirdiniz,muhtesem bir kahvalti hazirlattiniz.[kasim abiye ve esinie bol bol selamlar,cok sakaci bir insan :D] nisantasinada bulunan saglik merkezine indirdiniz... allah razi olsun.

arkadaslar cok uzgunum ki gorusemedik, insallah bu sefere toplaniriz. belki uyarda abim mehmet kurtbas'da gelir, hatta bir kac kafadar da geliriz da iyi muhabbet ederiz.

ibrahim,selam kardes!! o dvd yuzunden hanimdan iyi firca yiyoruz....hergun mutlaka bir iki bolumu tekrar goruyorum ;D ayrica bize tavsiye ettiginiz yeme yerleri super
Haci Baba muthis bir mekan.

cok cok selamlar.

hüseyin arkadaşım geleceğim dedin gelmedin maslağa :smiley:))ben ünal bu arada pidecideki arkadaş :smiley:))evet gezenbilir gercekden çok büyüdü istiklalde dolaşırken gezenbilir thsırtlü insan görmek artık bana göre normal oldu gibi yada en beklenmedk bi yerde gezenbilir sticerli araç görmek ..ve anladımki ya dünya küçük yada gezenbilir korkunç bir hızla büyüyen aile oldu :smiley:) karar sizin

selamlar uluscugum !! seni nasil unuturum kardesim. geldin bizim masaya benim karisik pidem'e goz diktin.... ;D gercekten tanisdigimiza cok sevindim. bizim hanimin carsi isi molaya gecmeseydi daha cook sohbet edecektik,ama next time. turkiyeye ikinci gelisim ,istanbul'a ise ilk .ve tanimadigim ,hic bilmedigim bu koca istanbulda bu kadar arkadasim olsun beni cok mutlu etti. kendimi istanbulda yabanci gibi hic hissetmedim. Eminonunde ibrahim kardesi beklerken bir an dusundum....'ya,bu Gezenbillir neymis be abi... yani dusunmesi bile ilginc,kac milyon insan yasar,gezer bu koca istanbulda ve Gezenbilir sayesinde o kadar ilgi gordum ki super.'

tekrar gorusmek uzere..

inan bende şaşırmışdım o pideci asker arkadaşım kalk 15 milyonluk yerde yemek yerken yavru vatandan birisi ile karşılaş :smiley:)en kısa zamanda gene beklerim bi acı kahvemi icersin sevgi ve s aygılarımla ulusoto ünal :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri