Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,562
Ynt: Hurda Ambulansların Hikayesini Bilen Var mı?

"bymuammer"
Muammer bey şu sıralar iveco daily alıp karavana dönüştürme fikrim var. İzmir'de 110 na karavan projesi çizen makina mühendisiyle görüştüm. Şuan İzmir TSE sinden karavan projesi çıkaramadıklarını belirtti. İzmir dışında proje veren yerlerin olduğunu ve araştıracaklarını belirtti. Bende ilgilenemedim. Kesin bir sonuç alamadım daha. Aracı almadan kesin olarak son mevzuatları araştırın. Kamyonet ruhsatlı ambulans kasayıla şehir içinde trafik polisleriyle sorun yaşıyabilirsiniz. Kamyonetlerin şehir içine girişi kısıtlanmışsa tabi. Doblolar bile ruhsatta kamyonet yazıyor fakat 110 ambulans kasası çok daha fazla ilgi çekiyor. Fakat ruhsatta karvan yazıyorsa sehir içi dışı farketmiyor. Ben Ankara Kızılay, Bahçeli, Çankaya, Esat; İzmir Konak, alsancak vb gibi yerlerede hiçbir sıkıntı yaşamadım.

sayın vosdost çok teşekkür ederi. aslında bende farklı araçlara baktım ama maddi durum malum. en ekonomik ve arazidede kullanabileceğim araç 110 ambulanstan başka bulamadım. çünkü benim amacım sadece yolda kullanmak değil arada yoldanda çıkmak :smiley: ben bizim trafik işlemlerini yapan arkadaşa sordum hiç bir sorun yaşamazsın dedi karavan tarsı bişeyler yaparsan. ama ben biraz daha araştırayım bu ruhsat konusunu. eğer bu konuda bilmem gereken bazı söyler daha varsa söylerseniz çok sevinirim. aracı daha almadım ama gidip baktım ölçülerini felanaldım :smiley: aracı bu ay sonunda alacam. hatta içinin projesini bile cizdim nasıl bişey yapacağıma dair. :smiley:

bymuammer bey ic olculerini yazabilirmisiniz acaba? Icıne 2 motosiklet sigdirabilirmiyim acaba? neyse siz olculeri verin gerisine ben bakarim

Karvan projesine çizen makina mühendisleriyle görüşürseniz daha iyi olur. Trafik muşaviri yeni değişiklikleri bilmeyebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR