klorr
Ramazan Çetin
Ynt: Hummer'ım
klorr' Alıntı:evet böyle birşey mümkünmü acaba
4WD' Alıntı:
Milliyet gazetesinin haberi
Amerikan 'Hummer' Türk 'Hamur' oldu!.Türk kamuoyunun Körfez ardından da Irak Savaşı ile tanıdığı Amerikan Hummer ciplerinden esinlenen Pi Makine, beşte bir fiyata mal ettiği cipleri "Humımog" adıyla üretmeye başladı. Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün da , denediği cipe "Türk Hamuru" adını taktı.
Pi Makine Proje Müdürü Serdar Gegin, 105 beygir gücünde 2 bin cc turbo dizel motoru bulunan cipin 6 ileri, 2 geri olmak üzere 8 vitesli olduğunu belirtti. Görünüşünde Amerikan Hummer ciplerinden esinlenilen cipin yürüyen aksamının yabancı (mercedes - unimog), kaportası ile bazı aksamlarının yerli olduğunu kaydeden Girgin, ticari amaçla üretecekleri cipin dış dizaynının farklı olacağını söyledi. Orijinal Hummer marka ciplerin fiyatı yaklaşık 218 bin dolar, Humımog'lar ise 40 bin dolar.Kaynak: Milliyet
klorr' Alıntı:halil abi valla çok güzel ne mutlu sana yaaa ön kaput u konpile yapmayı düşündüm ben lazerde biraz saç kestirip kaynakla şekle sokmayı düşünmüştüm hatta onuda fiberden basma gibi bir pilanda geçti aklımdan hem geri tamiri kolay olur zaten tek parça olacak buda eksta bir ağırlık katacak