Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,711

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Bugün Sahibinden.com sitesinde satılık araçlara bakarken bunu gördüm. Başlıktada söylediğim gibi bu 3 firma birleşse bunu ortaya çıkaramaz :smiley: Araba S100 Dodge. yandan bakınca özelliklede ön cam Hummer H1. ön panjur Cj öamurluk Powerwagon Dodge vs. vs. Zevk meselesi kimimiz beğeneceğiz kimimiz beğenmeyeceğiz ama ben genel olarak beğendim her nekadar çok abartılı olsada ilginç olduğu için beğendim. Sahil şeridinde güzel ilgi çeker. Siz ne düşünüyorsunuz?

7.jpg

1.jpg

3.jpg

2.jpg

5.jpg

Etiketler
Ynt: Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz

sanat eseri ilan linkinide verirmisin müşteri olucam :smiley:

ön farlar çamurlukların üzerinde traktör tarz olsa tam power wagon klon u olurmuş sanki

Kürşat abi ama araç için istenen rakam 30.000TL. İlan başlığınada afrika aslanı yazmış. Bu renkle bu dizayn ile bence afrikadan çok çöl şartları için kullanılan amerikan askeri aracı gibi. diflere kadar aynı renk. baya baya özenilmiş. Adam bunu çamura sokmaya kıyamaz ya ;D
İlan Linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dodge-afrika-aslani-85570182/detay

Bizim burada görmüştüm bu aracı gerçekten çok ilgi çekici!

Keşke dışına gösterilen özen,yaratıcılık, içinede gösterilseymiş.

Yumurtaya can veren allahım nelere kadirsin,Kim yaptıysa helal olsun süper olmuş seri üretimi olsa hemen alırım.

rus yapımı jeep le hummerin bırlesmesı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR