Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,739
Ynt: Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014

freelander99' Alıntı:
bende kendime böle bi halat alsam iyi olacak dimi :smiley:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z_REzU1-WWI
Al tabi ya gizli gizli yükseltme yap ön arka diff klidi siparişi ver şimdi halatlara bak :eek:

Etiketler

arkadaşlar özenerek sizleri takipteyiz.allah muhabbetinizi ve çamurunuzu artırsın.

HASAN_5434' Alıntı:
teşekkür ederiz abi ama arasıra bekleriz beraber gezelım :smiley:
Şimdi Duster gelemez Hudoff parkuruna diyeceğim ;D ;D ;D çok pis kavga çıkacak..
:D :D :D

Şaka bir yana Hasan haklı abiler. Bir geziyi de birlikte yapalım..

Arkadaşlar Ademe bugün 32 inç Bf Mud Terrain aldık.
Hafta sonu müsaitim diyor.
Bi program yapında lastiklerini denesin bari :smiley:
Olmadı kemer civarında gezebilirsiniz.

ben dünden razıyım da, kemer pek sevmediğim yer , hasan zaten parkurda kalır tüm gün onu çekeriz :smiley:

freelander99' Alıntı:
ben dünden razıyım da, kemer pek sevmediğim yer , hasan zaten parkurda kalır tüm gün onu çekeriz :smiley:
Ooooooo Laflara bak. Kavgada söylenmez..

freelander99' Alıntı:
tühh yazıklar olsun sana kale altında seni beni çektim unutma hemde beğenmediğin teriosla :D

lynx255' Alıntı:
Şimdi Duster gelemez Hudoff parkuruna diyeceğim ;D ;D ;D çok pis kavga çıkacak..
:D :D :D

Şaka bir yana Hasan haklı abiler. Bir geziyi de birlikte yapalım..
gönül yapmak isterde,şartlar eşit değil bizim araçlar 2012-2013 standart yeni araçlar.sizinkiler düşük model,lastikli vinçli araçlar.ya biz 15-20 tl lik araba alalım yada siz yeni araç alın artık :D :D

devit3' Alıntı:
gönül yapmak isterde,şartlar eşit değil bizim araçlar 2012-2013 standart yeni araçlar.sizinkiler düşük model,lastikli vinçli araçlar.ya biz 15-20 tl lik araba alalım yada siz yeni araç alın artık :D :D

Mustafa bey sizde uzak yerlere gidebiliyorsunuz.
Tekirdag Kartalkaya Kartepe gibi.
Böyle yapılı araclarda uzun yol gidemiyor.
Ilk cekmekoy gezisine Arman abi gelecekti ama saat 11.00 de bulusulmasina
Ragmen uyanıp gelemedi. Yani Hasana öyle soyledi :smiley:
Gelseydi güzel ve keyifli bi Duster parkuruydu.

hasan yorum yap

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100342.new#new

Abi bizim çoğu gezimiz standart araçlar için oluyor zaten nadir zor parkurlara giriyoruz zaten Serkan abinin dediği gibi dusterlik parkur %80 ni işin pahalılıkla ucuzlukla alakası yok bu işe gönül sarmış olan 100 binlik araçlarda yapıyor bu işi inşallah birdahaki gezilerde buluşuruz :smiley:

HASAN_5434' Alıntı:
Abi bizim çoğu gezimiz standart araçlar için oluyor zaten nadir zor parkurlara giriyoruz zaten Serkan abinin dediği gibi dusterlik parkur %80 ni işin pahalılıkla ucuzlukla alakası yok bu işe gönül sarmış olan 100 binlik araçlarda yapıyor bu işi inşallah birdahaki gezilerde buluşuruz :smiley:
inşallah hasan ,nasip kısmet...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR