KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benle en çok hasan uğraşır, bi bakışımla yerinden kıpırdayamaz hale getiririm arabasını
bence kehanette bulunurken 1 kaç kez düşün, bi bakışımla sende yolda kalırsın neme lazımmm
bırak roketi, basarsın basarsın gitmez rampadan çıkamayıp 1,3 motorlara maskara olur 5,2 motor ;p
aman nazar degmesin aslanıma bide nezaman rampadan cıkamamışım ben bu arada bide sofulara giderken paso gaz kestim sizişn yüzünüzden bi bakıyorum rampada bayılmışsınız bu nedir yaw
aman nazar degmesin aslanıma bide nezaman rampadan cıkamamışım ben bu arada bide sofulara giderken paso gaz kestim sizişn yüzünüzden bi bakıyorum rampada bayılmışsınız bu nedir yaw
valla çok güzel bir gün geçirmişsiniz sessiz takip yapıyorum buradan.Uzun bir ara oldu aranıza katılamıyorum bir türlü bu haftada hasan abi sağolsun aradı gel diye ama üniversite sınavlarından dolayı aranıza katılamadım üstüne bide at arabasını kalbinden vurdular sınava giderken yine bir iki hafta aranızda olamayacağım gibi gözüküyor. Sağlıcakla kalın
Serkan abi, bize abilik yapmıştır, yapmaktadır da. Kabul ederse, onursal off road önderimizdir de diyebiliriz kendisine.
Hud ismi belki ilk buluşmadaki 3 kişiden ortaya çıkmıştır ama grubumuzun çekirdeği 4 kişidir. (Bakmayın siz asli üyemizin adında Hudoff yazmadığına ;D) 5. ve 6. arkadaşlar sakın alınganlık yapmasın. Grubumuzda kıdem olabilir rütbe olamaz. (Kıdem yalnızca eski demektir) Bir tek Başkan'lık ve Reis'lik makamları kapılmıştır o kadar.. ;D ;D ;D
Benden sonra gelmiş (tarih olarak) bir çok arkadaşım, açıkçası çok daha faal ve gruba çok daha faydalılar.
Bu iş sevgi işi. Yüreğinde doğaya ve insana sevgisi olan herkesin yanımızda mutlaka bir yeri vardır..
Başkan'ın dediği gibi: HUDOFF, 2 F'li
Ellerine sağlık. Süper ötesi olmuş. Belgesel kapanışı gibi. Bir de ekrandan cast aksa, zannedersin profesyonel yapım.
Abartmıyorum. Müzik, deniz dalgaları, tepeler ve güneşin konumu, akşam renkleri ve gölgeleri. Çok beğendim, çook..