Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,670

Etiketler
Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015

Hudoff eskiden duyuru yapardi yeni arkadaslara yardimci olurdu bu politikadan vaz mi gectiniz ? Merak ettim acikcasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
Hudoff eskiden duyuru yapardi yeni arkadaslara yardimci olurdu bu politikadan vaz mi gectiniz ? Merak ettim acikcasi

Her daim açık gezimiz geçen hafta duyuru yapıldı katılım olmadı birde anlık oldu saat 14:00 gibi karar verildi ve girdik yoksa yine duyururduk biz her daim açık grup olacagız...

Keske sazliya gitmeseniz.. Buragin dedigi gibi alt yikamadaki arkadaslar bizden rica ediyo gozunu seveyim oraya girmeyin diyolar :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
Keske sazliya gitmeseniz.. Buragin dedigi gibi alt yikamadaki arkadaslar bizden rica ediyo gozunu seveyim oraya girmeyin diyolar :smiley:

Bizim için pek sıkıntı olmadı zevkli ve zor bir parkur barajda iyice dolmus tek sıkıntı resim ve video oldu onuda az az hallettık siz neden boyle dusunuyorsunuz bilmiyorum ama bence çamuru yapışkan olmasına rağmen güzel bir parkur

oguzhan3434' Alıntı:

Sazlıbosna baraj parkurunu tercih etmemizin sebebi sadace araç donanımı ile parkurun bitmemesi , donanım harici pilotaj ve özgüven gerektiren bi parkur Hudoff bi çok parkurdan geçip kırımadan parkuru tamamlamış bi grup dolayısıyla asfalt olmuş diye hatırlanan biçok parkuru zaten ezberledik yeni keşifler yeni çamurlar pilotların dahada çok zorlandıgı yeni parkurları çok seviyoruz .Parkur sonu ateşin başındaki yorgun insanların yüzündeki mutluluk hiç bir şeye degişilmez.

oguzhan3434' Alıntı:

Ani gelişen programlı olmayan bi geziydi açıkcası keşke yoldayken bi konu açsaydık diye çok üzüldüm şimdi .

burakuysal' Alıntı:
Çatalca tarafını çok methediyorlar. O tarafa giderseniz ben de katılabilirim size.

Çatalca bölgesi ile ilgili daha öncede buradan paylaşmıştık 2 araç keşif yaptık fakat parkur bulamadık bilinen parkur tavsiyeniz varsa paylaşmanızı hatta liderlik yapmanız bizi gururlandırır

Erstafurullah. Bizim gurubumuzda Kadri diye bir arkadaşımız var Hadımköy de oturuyor. Bölgeye baya hakim. Birdahaki programda yer almak isteriz. Whatsup gurubunuz var mı?

Burak abi hani geçen ben foto attım ya whats up a ,,,, siyah defender tdi ile çamura girdik,,işte o zaman hudoff la gittik biz, defender in sahibi selçuk abi hudoff üyesi ,,,bende yancısı :smiley: bir dahaki gezide bahçeşehir off road ile hudoff u buluşturma görevi bende olsun,,

Oncelikle tebriklerimi iletirim; araclarin durumuna bakilirsa epey zorlu bir etkinlik olmus.
Yeni yeni benim de bu ise merakim basladi. Ozellikle kus fotografi cekmeye gittigim yerlerde bu tur araclara oldukca ihtiyacim oluyor. Bu sebeple yaza dogru ben de 4x4 bir arac dusunuyorum.
Kullandiginiz aracin bilgilerini (marka, model, yil, yakit turu, yapilan modifikasyon vb) de paylasirsaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler... ;)

adnan.demir' Alıntı:
Oncelikle tebriklerimi iletirim; araclarin durumuna bakilirsa epey zorlu bir etkinlik olmus.
Yeni yeni benim de bu ise merakim basladi. Ozellikle kus fotografi cekmeye gittigim yerlerde bu tur araclara oldukca ihtiyacim oluyor. Bu sebeple yaza dogru ben de 4x4 bir arac dusunuyorum.
Kullandiginiz aracin bilgilerini (marka, model, yil, yakit turu, yapilan modifikasyon vb) de paylasirsaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler... ;)

Adnan bey teşekkür ederiz. Bizim kullandıgımız araçların geneli Suzuki Jimny modelidir grupta 2004-2010 model yılı araçlar var yakıta gelince benim aracım(2010 jimny) benzinde 60 kuruş yakıyor lpg ile 35 kuruş yakanlarda var ,modifikasyon konusunu forumda detaylı bulabilirsiniz ben kısaca anlatayım büyük çamur lastikleri takılıyor büyük lastik takabilmek için önce özel üretilmiş yükseltme kitleri var onlardan takılıyor ,gerekirse kupayıda takoz ile kaldırıyoruz aracımız artık kocaman lastikli ve yüksek derin su geçişlerinde su almıyor ve lastik sürtmüyor ama bitmedi büyük lastik takınca motor gücü yetersiz kalıyo ve ayna ve mahrutiler degişiyor artık arabamızın çekişide güçlendi sonrasında battıgımız zaman kendimizi veya arkadaşımızı kurtarmak için vinç su geçişinde hava filtresine su almaması için şnorkel takılıyor bittimi yooook bitmez çamurlanan strap arabaya konmaz tavana sepet yapılıyo gece gezmeleri için ilave aydınlatma tabi bu kadar elektrik sarfiyatı olunca akü degişimide gerçekleşiyo şimdilik bu kadar daha bi çok donanım eklenebilir tabi ama gerisi daha profesyonel ve maaliyetli ekipmanlara giriyo havalı kilit hd aks gibi umarım yardımcı olabilmişimdir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR