Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,033
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

rider 76' Alıntı:
Soyle diyim 2 den baslayip 3 e yurumek mantikli geliyor su anda

Kamp vs konusunda zaten deneyimliyim motordan oturu ha oyle haftalarca kamp atmam benimki uzun haftasonu seklinde olur 2 gece konaklamalı vsvs

Hazir arac neden satilir benimde kafami kurcalayan bir soru ama cevabini bulamadim henuz alip yapmakta belirtmiş oldugunuz uzere zahmetli birde anlayana kolay benim gibi anlamayana zor bir is...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

orta off yapıp sonradan sert e geçiş yapılacaksa alt yapıyı sert olacakmış gibi hazılamanız gerekli yoksa çok zarar edersiniz .

Yapılı araç neden satılır sorusuna şöyle cevap verilebilir

1 yapan kişi bi hevesle yapıp birkaç geziden sonra hevesi kaçmıştır satar

2 yapan kişiye yaptıgı araç artık ufak geliyodur büyügünü almak için satar

3 yapan kişi arbayı çok zorlamıştır büyük masraf çıkartıyordur satar

4 yapan kişi artık arabasından bıkmıştır gene satar .

5 yapan kişi yedek parça sıkıntısı çekiyodur

6 düşündükce gerisi gelir .

Etiketler

Misafir olarak yani birinin aracina konuk olarak bir iki deneme yapmak mumkun olurmu sizlerle?

rider 76' Alıntı:
Misafir olarak yani birinin aracina konuk olarak bir iki deneme yapmak mumkun olurmu sizlerle?

Gezilerimizi takip edin şimdiye kadar gelmek isteyen hiçkimseyi geri çevirmedik illaki 1 kişilik yer bulunur bu ara piknik organizasyonuda yapmayı planlıyoruz orayada kendi aracınız ile gelebilirsiniz.

Ok tskler gezi piknik vs bu baslik uzerindenmi organize ediliyor yoksa takip etmem gereken baska bir baslik varmidir?

Uğur Başkan'ımızın yazdığı güzel listeye, tecrübe edilmiş ilaveler yapalım:

-Masraflara artık yetişemiyordur, satar.
-Hanımı artık; "Ya o, Ya ben!" demiştir, mecbur satar.
-Daha büyüğünü canı çeker, traktörlere özenir, satar.
-Gençliğini özler, caddelere dönmek ister, satar.
-Yaz gelmiştir, satar.
-İyi fiyat bulmuştur, satar.
-Depresyon anında karar almıştır, satar. Sonra pişman olur, tekrar arar..
-Bu liste de istediğimiz kadar uzar... ;D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kişisel tercihim; standart bir araç alıp, yapılmasından yanadır. Yada aracını büyütmek, model yükseltmek vb. amaçlar ile satan birinden temizini bulup almaktan yanadır. (Bu şık biraz zor)

Mesela malum site 155803109 hakkindaki dusunceleriniz nedir? Max butcem zaten 30 start up icin

Bahsettigin araç sert ofroad için hazırlanmış full yapılı iştenanlayan iyi bi ustaya heryerini baktırmak gerekir ama benim şahsi görüşüm ben almam

Peki neden almazsin ustad hani gercekten boyasi yoksa araziye girmemisse vsvs

Parca bulunmasi acisindan jimny mantikli geliyor 2012 de kalkti uretimden

rider 76' Alıntı:
Peki neden almazsin ustad hani gercekten boyasi yoksa araziye girmemisse vsvs

Parca bulunmasi acisindan jimny mantikli geliyor 2012 de kalkti uretimden

Arazi aracında şahsi fikrim boyalı olup olmaması önemli diil zaten önemli olan şanzuman arazi şanzımanı marş şarj dinamosu ve yürüyen aksam ben neden almama gelirse benim canım kıymetli kendim herşeyi 0 yaptırırım arabaya ne yapıldıgını bilirim kafam rahat dolaşırım dedigim gibi bu benim şahsi fikrim bu arada araç olarak jimnny çok iyi benim aracımda jimny

Bi kaç resim ekliyim arabam temizken :smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Bahsettiğiniz aracı biliyorum bizim burada bulunuyor aracı incelediğim kadarıyla sorunsuz temiz sağlam bir araç tam HUDOFF ekibine ayak uyduracak bir arac ama aracı yine iyi bilen bil ustaya göstermek gerekir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR