alper soykan
autobot jimny
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
rice ederim
rice ederim
Git sana resim falan yok arabami kirlettin hemde ben suan evde değilim izmit yuvaciktayim 2 gün falan takilirim gelince yüklerim ama buraya hep beraber gelmemeiz lazım çok güzel bir yerfreelander99' Alıntı:güney 34 şu benim resimleri yüklermisin, 2 tane güzel çıkmış yüklesen kafi profil yapiim
guney_34' Alıntı:Git sana resim falan yok arabami kirlettin hemde ben suan evde değilim izmit yuvaciktayim 2 gün falan takilirim gelince yüklerim ama buraya hep beraber gelmemeiz lazım çok güzel bir yer
Abi izmit yuvacik barajın orda gazinin yeri nette resimleri falan var konaklamali tam pansiyon 1 kişi 100 tl nehrin kenarında süper biyer yemekleri falanda harika alabalık Kaşarlı mantar kiremitte tabi bisiyo köftesi salatası bence güzel beğendik hanimlakız babası' Alıntı:Resim göreydik iyiydi mekan fiyat bilgisi vereydin iyiydi
Kuş sesleri falan mekan süper bungalow dublex ve tam pansiyon Suzi ))freelander99' Alıntı:börtü böcek yılan kertenkele, bungolow fiyatımı 100tl hemde kişi başı,
tam pansiyonda değildir kesin
guney_34' Alıntı:Git sana resim falan yok arabami kirlettin /quote]
kirlendi de nolduuu
freelander99' Alıntı:Kirlendide ne oldu içi çamur oldu daha ne olsunguney_34' Alıntı:Git sana resim falan yok arabami kirlettin /quote]
kirlendi de nolduuu
alper soykan' Alıntı:EMSALSİZ 2.8L LN106 HİLUX MUHTEŞEMTAKASLI YENİ MOTOR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-emsalsiz-2.8l-ln106-hilux-muhtesemtakasli-yeni-motor-160377774/detay