Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,267
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

freelander99' Alıntı:
hep birlikte toplandık, nolcak bu senin aracın şanzımanı , o nu konuşuyoruz
ben diyorum bu arkadaşa bi jimny verelim de huzura ersin, hasan diyor birazdaha bozsun ben o aracı alırım (demir tampon ya, peşimden gelecek )
Anam gene başladık şanzımana :D heee ben bikerem satmıcam arabamı o bende ölür artık o demir tamponla ben gelecem peşinden yada anahtarı kontakta bırakim hasan zaten senin peşinden gelecektir kesin :D:D

Etiketler

freelander99' Alıntı:
amerikanın mı varrrrr derdin var. :smiley:
Bİkere şanzımanda sorun yok sadece roket yapmıyo damamı :smiley: bu hafta gezi yok nasıl olsa artık bidahaki haftaya gösteririm araçı :D bana sizin araçlar ufak geliyo sıgamıyorum :D :D

lynx255' Alıntı:
"Kurtlar Vadisi" artık "Tırtlar Vadisi" oldu. Tadı kaçtı, daha da izlemiyorum..
Gerçekten ben Çakır öldü öleli hiç izlemiyorum. Bu arada flanş fiyatlarından haberi olan varmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-jeep-cherokee-ve-grand-cherokee-spacer-takimi-158006320/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-spacer-5x114-3-subaru-ve-evo-uyumlu-158203911/detay

bu kadar para vereceğine, yakışıklı bi offset jant al daha iyi, "bence"

freelander99' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-jeep-cherokee-ve-grand-cherokee-spacer-takimi-158006320/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-spacer-5x114-3-subaru-ve-evo-uyumlu-158203911/detay

bu kadar para vereceğine, yakışıklı bi offset jant al daha iyi, "bence"
Tamam jant alimda daha yeni aldimki jantlari ozaman bunları satmam lazım zor iş valla :(

EEE bu Hudoff cu arkadaşlar bizi Hudoff lu yaptılar ama kendileri piyasada yok hee bu arada yarın yagmur var hala hanımlı cocuklu kahvaltı yapmayımı düşünüyoruz hani camurda olmuştur seçimden sonra kaçsak çamura bulansak biraz :D

Yarın hava soguk olucak hanımlı çocuklu kahvaltı yapmayız yarın seçimden sonra gezi yapabiriz kimler geliyor

kız babası' Alıntı:
Yarın hava soguk olucak hanımlı çocuklu kahvaltı yapmayız yarın seçimden sonra gezi yapabiriz kimler geliyor
1:Güney34 (Mehmet) ben varım abi ben ben :D

Evet beyler yarı oy kullandıktan sonra sabah 10 da beykoz yolundaki acr loft un önünde buluşuyoruz migrostan alış veriş yapıp beykoz ormanına dalıyoruz gelen herkezi bekleriz Hudoff

kız babası' Alıntı:
Evet beyler yarı oy kullandıktan sonra sabah 10 da beykoz yolundaki acr loft un önünde buluşuyoruz migrostan alış veriş yapıp beykoz ormanına dalıyoruz gelen herkezi bekleriz Hudoff
Tamamdır başkan kaç kişiyiz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR