Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,122

Etiketler
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

tüh bilseydim bugün kasap sucuk alırdım koca koca :smiley:

Evet bugün için HUDOFF ailesine çok tşkr ediyorum gercekten çok zevkli keyifli bir gün geçirdik saolsunlar bizi aralarına kabul ettiler ve bende HUDOOF cu oldum sticker larıda yapıştırdım inşallah böyle keyifli zevkli gezilerimiz daimi olur .

guney_34' Alıntı:
Evet bugün için HUDOFF ailesine çok tşkr ediyorum gercekten çok zevkli keyifli bir gün geçirdik saolsunlar bizi aralarına kabul ettiler ve bende HUDOOF cu oldum sticker larıda yapıştırdım inşallah böyle keyifli zevkli gezilerimiz daimi olur .
Hayırlı, uğurlu olsun. Hudoff Başkan'ının dediği gibi; "HUDOFF, çift FF'li" ;D

Benim araç aks kesti son gezide daha belli deil ama öyle düşünüyorum dört çeker çalışmıyor direksiyon sağa sola çok az dönüyor bu sabah yarım saat erken kalktım sökmeye başladım evin bahçesinde bu işlemi ben yapmaya çalışırsam bir ay süre gibi ;D ;D ;D ;D

Artık her sabah yarım saat devam edeceğiz

image.jpg

image.jpg

kaliperleri sökücen , diski çıkartıcan, sonraacımaa,

orda keçeler ve bilyalar var, onları nasıl çıkardığını unutma ve sıralamasını iyi yap,

daha tası çıkaracan, üstte ve altta kingpinler var, üstle alt farklı , sökerken hangisinin hangisi olduğunu karıştırma,

sonracıma, rot başını da sökmen gerekecek

benim jimny grubuna yüklediğim pdf var, jimi için rulman değişimi, ona bak ara ara :smiley:

sökmüşken rulmanları ve keçeleri değiştir, arkadaki keçe kopuktu belkide hiç yoktu ona da bi bak....

baktın bu iş seni aşıyor, dağıtmadan topla, zaten arabamı kirli suya soktun , yolda kalman an meselesi , hatırlatırım !!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR