Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,132
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

lynx255' Alıntı:
Arkadaşlar, benim Çanakkale işi bir ertelendi, sonra tekrar gündeme geldi, sonra dün itibariyle iptal edildi ve son olarak bugün itibariyle yarın yola çıkıyorum galiba, tam olarak ben de emin olamadım ama öyle olduğunu sanıyorum gibi bir hisse sahibim şu anda..
Yani..
Muhtemelen diyorum bu pazar aranızda olamayacağım. Sonraki pazar, seçim var. Ondan sonraki pazar da, yine şehir dışında olacağım gibi. Nasipse 13 Nisan'daki geziye görüşmek üzere..
Ben demiştim Atılkurtun Çanakkale olmazsada başka işi çıkar kesin ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Bir şehitlik gezisi düzenleyebiliriz. Cumartesinden gideriz. Pazar akşam döneriz. Olmaz mı?

Offroad marmara altında çanakkale offroadçuları diye birşey okumuştum. Onlarla haberleşilir falan. Ban uyar.

alper soykan' Alıntı:
Offroad marmara altında çanakkale offroadçuları diye birşey okumuştum. Onlarla haberleşilir falan. Ban uyar.
Geçen yaza kadar senede 1-2 defa gidiyorduk. Geçen yaz sadece Temmuz-Eylül arasında 5-6 defa gittik. Bu sene de nasipse yaz boyu 2-3 haftada bir gideriz. Yalnız bizim gittiğimiz yer Biga yani şehitliğe, boğaza ve adalara uzak. Adalı abilerimiz var ama hiç gitmek nasip olmadı. Nasipse oraya da gideriz.
Offroadçu olarak "Yolsuzlar Tayfası" isminde bir grup var Çanakkale'li. Bildiğim kadarıyla onlar kendi içlerinde oldukça faaller.
Aretlik, kafa adamlar, er afta bir gezi yaparlar..
Ama offroad için o yol çekilmez. ;D

Adaya tatile mi gideceksin?

lynx255' Alıntı:
Geçen yaza kadar senede 1-2 defa gidiyorduk. Geçen yaz sadece Temmuz-Eylül arasında 5-6 defa gittik. Bu sene de nasipse yaz boyu 2-3 haftada bir gideriz. Yalnız bizim gittiğimiz yer Biga yani şehitliğe, boğaza ve adalara uzak. Adalı abilerimiz var ama hiç gitmek nasip olmadı. Nasipse oraya da gideriz.
Offroadçu olarak "Yolsuzlar Tayfası" isminde bir grup var Çanakkale'li. Bildiğim kadarıyla onlar kendi içlerinde oldukça faaller.
Aretlik, kafa adamlar, er afta bir gezi yaparlar..
Ama offroad için o yol çekilmez. ;D

Adaya tatile mi gideceksin?

Kite- surf benim yaz tutkum. Hatta bu yaz 1 ay kadar işlerden uzaklaşıp gökçeadada kitesurf yapıcam kalıcam ve hocalık yapıcam tabii sağlam bi uzun metraj film gelmezse

alper soykan' Alıntı:
Kite- surf benim yaz tutkum. Hatta bu yaz 1 ay kadar işlerden uzaklaşıp gökçeadada kitesurf yapıcam kalıcam ve hocalık yapıcam tabii sağlam bi uzun metraj film gelmezse
Kaymak bizim işimiz diyorsun yani. ;D
Kışın dağda, yazın denizde, kumda..

Güzelmiş..

Ehbiraz öyle :smiley:

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR