Aynen bende öyleyim masraflardayım başkan aynı telde birtek Ayberk sağlam ona takalım kancayı bariii ;D ;D ;Dlynx255' Alıntı:Masraflardayım yine.. Motor kulakçığı kopmuş, gergi bilyesi bozulmuş, diferansiye su kaçmış. Periyodik bakımı da ekledik mi, kol gibi gelecek yine..
başkan şimdi samurai samurai olmuş geç bile kalmışsın on numarakız babası' Alıntı:Benim zıpzıpın arka yaylar işlevini yitirmişti yeni yay taktık araba kendine geldi biraz blog blog yapıyo ama olsun
Oooohhhh Hayırlı olsun. Güle güle kullan Başkan'ım..kız babası' Alıntı:Benim zıpzıpın arka yaylar işlevini yitirmişti yeni yay taktık araba kendine geldi biraz blog blog yapıyo ama olsun
benimkini deneriz seninkini de denemek lazım başkan dinçer yeni tadilattan çıkıyor hemde cezalı onuda deneyeceğiz yani yol gözüktü ;D ;D ;D ;Dkız babası' Alıntı:Hudoff sesiniz solugunuz çıkmıyo pazar günü reisin arabayı denemicekmiyiz
dedim zaten ona bagaja bir çift elbise daha al yakacam onu bu seferkız babası' Alıntı:Ştandarta bi oyun yapmamız lazım seni bırakıp atv çektiğini unutamıyorum hala
Olmazzz çayı mangalı hep beraber yakarız ayrı gayrı yok biz biriz başkan küreği nereye çekerse oraya gidiyoruz ;D ;Dlynx255' Alıntı:Ben kıyamam çamura girmeye şimdi. Önce yapılan masrafı bünyenin sindirmesi lazım..
Sizi ateş yakar beklerim, sucukları pişirir, çayı demlerim. Olmaz mı?