Hakan555
Kamp III
Evet arkadaşlar bu haftaya nerede deniyoruz lastikleri ?
freelander99' Alıntı:sende gelecekmisin hakan555
freelander99' Alıntı:ateş almaya gelme, katıl aramıza
HASAN_5434' Alıntı:Biz seninle beraber takılmak mı desem gezmek mi desem onur duyarız abi sen bizimle elinden geldiğince ilgileniyor bilgi paylaşıyorsun arkadaşlığında abiliğinde iyi bizim için araç alsan iyi olur ama almazsanda başımızın üstünde yerın var herzaman beklerız
Abi ayberki terios ile çektim ilk gezide vidosunu izletirim terios fena işler yaptı ama bence şöföre bağlıydı ayberk çok nazik arabasına gaz da basamıyor korkudan yoksa jimny teriostan bencede iyidirHakan555' Alıntı:Eyvallah Hasancim teşekkür ederim.
Bakicaz artik jimny olur 3 kapi vitara olur pajero olur.
Ama Ayberkin diline dusmeyeyim Terios olmaz
HASAN_5434' Alıntı:Abi ayberki terios ile çektim ilk gezide vidosunu izletirim terios fena işler yaptı ama bence şöföre bağlıydı ayberk çok nazik arabasına gaz da basamıyor korkudan yoksa jimny teriostan bencede iyidir
Abi zaten geçen haftadaki gezide anahtarı üstünde bırakmış atladım aracına koştu ama kapıları kitledim soktum en pis çamura gözüme bakıyor bıraksa diye ben bırakırmıyım tekrar tekrar girdim çıktımHakan555' Alıntı:Bigün jimny ye sen binersen basarsin gaza basarsin gaza
Motor açılır araba uçar Ayberk şaşar
Hakan555' Alıntı:Bigün jimny ye sen binersen basarsin gaza basarsin gaza
Motor açılır araba uçar Ayberk şaşar
Abi sevinçler paylaştıkça çoğalır. Hüzünler paylaştıkça azalır.Hakan555' Alıntı:Teşekkür ederim Ayberk. Gezi olursa seve seve katilirim araniza.
Bazı arkadaslarimiz (aslinda hiç arkadaş olamadiklarimiz) bir zamanlar aracimiz varken bile geziye
cagirmamis Hatta aracimiza kimseyi alamayiz aks keser agir gelir v.s demisti. İşin kötüsü bu sacmaliga bi Allahın
Kulununda yok yanlis diyememesi bütün yanlışları gün yüzüne çıkarmıştı
Bizde bu camiada pek adam yok diyip suzikiyede araziyede elveda demistik.
Sonra hudoff çıktı.
Aracimiz olmasada ısıtmalı koltugumuz hep hazirdi
Araçları kucuk ama gönülleri büyüktü
O yüzden küçük bi araç almayı ciddi ciddi düşünüyorum.
Insanliginiz dostlugunuz kardesliginiz ve arkadasliginiz için tesekkur ederim.
Geçen hafta ateş almaya degilde kimseyi yüzüstü yarıyolda
Birakmamak için geldim. Sizleri amarok Mehmetle tanistirip kactim
H
Altına imzamı atarım. (İlk gezimizi hatırladım)HASAN_5434' Alıntı:Biz seninle beraber takılmak mı desem gezmek mi desem onur duyarız abi sen bizimle elinden geldiğince ilgileniyor bilgi paylaşıyorsun arkadaşlığında abiliğinde iyi bizim için araç alsan iyi olur ama almazsanda başımızın üstünde yerın var herzaman beklerız