Hudoff 08.03.2015 Çekmeköy Çavuşbaşı Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,497
Ynt: Hudoff 08.03.2015 Çekmeköy Çavuşbaşı Gezisi

.

IMG-20150312-WA0134.jpg

IMG-20150312-WA0128.jpg

IMG-20150312-WA0122.jpg

Etiketler

Bende bekliyorum burdan takip ediyorum belki gidersiniz diye meğer çok organize olmus gitmişsiniz bile arkadaşlar neyse sağlık olsun o zaman

Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi

Güzel etkinlik olmuş.
Umarım daha geniş katılımlılarını görmek nasip olur.

macrem' Alıntı:
Bende bekliyorum burdan takip ediyorum belki gidersiniz diye meğer çok organize olmus gitmişsiniz bile arkadaşlar neyse sağlık olsun o zaman

Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi
Yer ve zamanı yazmiştık biz gurup olarak gidecektik arızalanan araçlar oldu üç araç çıktık biz buraya artı gelmek isteyen olursa diye yazıyoruz zaten bir hatamız olmuş yazdıktan son akşam bakamamıs olmamız onuda tekrarlamayız siz ikilemde kalmışsınız varmı yokmu diye gezi iptalse burdan iptal diye yazıyoruz bu arada neyse hayırlısı diyelim birdahaki gezilere bekleriz inş...

bu gezinin yenisi olursa katılmak isterim : )))

Herkese merhaba,
Yeni üye sayılırım. Geziniz cok güzel olmuş. Offroad hakkında kabaca bilgilm var yanlız yurtdısı çalışmaktan hiç vaktim olmadı şimdi yeni yeni araç düşünüyorm ama tahmin edeceginiz gibi cok büyük bir bilgi eksikligi var sonraki offroad deneyimlerinizde size katılmak isterim.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırımda :smiley: Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR