HRT Akdeniz Tv (Alper'le Çamur Adam Belgeseli #1)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpertuydes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,255
Ynt: HRT Akdeniz Tv (Alper'le Çamur Adam Belgeseli #1)

Alper program CDsinden Adanoff ekibi olarak birimize 1 adet verebilirsen biz burada çoğaltıp geziye katılan arkadaşlar olarak kendi aramızda paylaşabiliriz hısım akraba yayınıda iple çekiyoruz inşallah biyerlerde gözükmüşümdür

Etiketler

Görüntülerde herkes kendini görecektir eminim.. Programı izledikten sonra ki yorumlarınızı çok merak ediyorum. Bu akşam saat 20.30'da. Basında çıkan haberlerden birini linkte mevcut..
http://www.sondakika.com/haber-hatay-ve-adana-off-road-gruplari-camur-adam-2582401/

Programın cd si ni önümüzde ki haftalarda verebilirim.. Umarım beğenirsin..
İyi seyirler şimdiden..

Hatay basınından:
http://www.atayurtgazetesi.com.tr/resimler/gazete/7-1003.jpg

Adana'da ki arkadaşlarda Adana basınına bu haberi gönderirlerse, Adana'da bu etkinliği pek çok yerde kullanacaktır. Grubun ve etkinliğin tanıtımı için Adanalı arkadaşlara öneriyorum bunu..

Alper bey çekim süper olmuş keyifle izledik ellerinize sağlık umarım bir proğram cd si yapıp Erdinç beye verirsiniz biz çoğaltırız.

başlangıç olarak çok güzel olmuş Alper,Ümit bey ve HRT yayın grubuna teşekkür ederim bu gibi yayınlar ilk seyredildiğinde fazla heyecandan tam sonuç almak zor olduğu için üç kez yayınlandığında verilmek istenen mesajlar yerine tam ulaşır tekrarı gerekli örneğin trt zor yollar aynı yayını değişik gün ve saatlerde üç defa yayınlıyorlar HRT televizyonu bu izahımı dikkate alırmı bilmem yoksa Alper bey biraz mesai yapıp video olarak bu linkte yayınlamalı derim diğer arkadaşlarımında bu düşünceme katıldıklarını duyar gibi oldum yanlışmı duydum acaba?

Alper eline sağlık,
Sedat beyin dediklerine katılıyorum,,
Emeği geçen herkese teşekkürler..

Alper bey program çok güzeldi elinize sağlık mümkünse Adana ekibi olarak bir kopya istiyoruz

Arkadaşlar Pazar akşamı 21.30'da tekrarı yer alacak.
HRT Akdeniz Uydu Frekansları:
Frekans: 12562
Symbol: 25000
Polarite: Vertical / V / Dikey

Televizyona benzemez ama internetten düşük çözünürlükte canlı yayınımız mevcut. İzlemek için linke tıklayın http://www.hrttv.org/hrtakdenizcanliyayin.asp

küçük ağa' Alıntı:
başlangıç olarak çok güzel olmuş Alper,Ümit bey ve HRT yayın grubuna teşekkür ederim bu gibi yayınlar ilk seyredildiğinde fazla heyecandan tam sonuç almak zor olduğu için üç kez yayınlandığında verilmek istenen mesajlar yerine tam ulaşır tekrarı gerekli örneğin trt zor yollar aynı yayını değişik gün ve saatlerde üç defa yayınlıyorlar HRT televizyonu bu izahımı dikkate alırmı bilmem yoksa Alper bey biraz mesai yapıp video olarak bu linkte yayınlamalı derim diğer arkadaşlarımında bu düşünceme katıldıklarını duyar gibi oldum yanlışmı duydum acaba?

Alper kardeşim sedat beyin önerilerine tamamen katılıyorum. İzleyemeyen arkadaşlarım çok üzüldüler. Hatta 4x4 araç bakmaya başlayanlar bile oldu. Yayın tekrarını 4 gözle bekliyoruz

alpertuydes' Alıntı:
Televizyona benzemez ama internetten düşük çözünürlükte canlı yayınımız mevcut. İzlemek için linke tıklayın http://www.hrttv.org/hrtakdenizcanliyayin.asp
reklamları izlediniz teşekkür ederiz. bizim yayını bulamadım YOK en iyisi pazarı beklemek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR