jeep4x4
Kamp II
esime hp dv2 110 et modeli bir bilgisayar aldik kutusundan cikardik, hard disk arizasi verdi, servise verdik ankaradan. 4-5 gun sonra hard disk degisti ve servise almaya gittim. daha parmagimizi bile degmedigimiz bilgisayari teslim almaya gittim. bir de baktim ki altta hd kapaginin vidasindan tornavida kacirilmis ve plastik 13-14 cm kadar cizilmis. dis yan tarafi cizikler icinde. Haliyle moralim cok bozuldu ve bilgisayari almadan tekrar servise biraktim. buyuk bir markaya sahip olan bu hp servisin bu sorumsuz davranisini kiniyorum..tertemiz bir sekilde verdigim bilgisayarimi bana ayni sekilde vermelerini beklerdim..Ve ayrica hp ankara bilgisayar kabul noktasini kiniyorum, uzaktan soyle bir seyrettim servisten gelen bilgisayarlari isportadan mal veriyorlermis gibi sahiplerinin ellerine veriyorlar.insan bir posete koyar, kalitesini belli eder.bu mallara insanlar milyarlarca lira para veriyorlar. sizlerde lutfen bilgi sahibi olun ve bu bizim basimiza gelenler sizin basiniza gelmesin...bilgisayariniz geldi teslim alabilirsiniz diye bile hicbir musterisine haber vermiyorlarmis, musteri iliskilerini aradim beni dinlemek bile zorlarina gitti, hp servis bir rezalet...yaptiklari ise saygilari yok, hem zamanimi aldilar hem parami...saygilarimla.