HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,681

jeep4x4

Kamp II
esime hp dv2 110 et modeli bir bilgisayar aldik kutusundan cikardik, hard disk arizasi verdi, servise verdik ankaradan. 4-5 gun sonra hard disk degisti ve servise almaya gittim. daha parmagimizi bile degmedigimiz bilgisayari teslim almaya gittim. bir de baktim ki altta hd kapaginin vidasindan tornavida kacirilmis ve plastik 13-14 cm kadar cizilmis. dis yan tarafi cizikler icinde. Haliyle moralim cok bozuldu ve bilgisayari almadan tekrar servise biraktim. buyuk bir markaya sahip olan bu hp servisin bu sorumsuz davranisini kiniyorum..tertemiz bir sekilde verdigim bilgisayarimi bana ayni sekilde vermelerini beklerdim..Ve ayrica hp ankara bilgisayar kabul noktasini kiniyorum, uzaktan soyle bir seyrettim servisten gelen bilgisayarlari isportadan mal veriyorlermis gibi sahiplerinin ellerine veriyorlar.insan bir posete koyar, kalitesini belli eder.bu mallara insanlar milyarlarca lira para veriyorlar. sizlerde lutfen bilgi sahibi olun ve bu bizim basimiza gelenler sizin basiniza gelmesin...bilgisayariniz geldi teslim alabilirsiniz diye bile hicbir musterisine haber vermiyorlarmis, musteri iliskilerini aradim beni dinlemek bile zorlarina gitti, hp servis bir rezalet...yaptiklari ise saygilari yok, hem zamanimi aldilar hem parami...saygilarimla.

Ynt: HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa!

Servislerde urununuzu teslim ederken zabıt tutturmanız gereklidir. Bu zabitta aletin hangi noktalarinda neler oldu, kod numarasi, cesitli ozellikleri ve sizin rahatsizlik duydugunuz hatalara benzer durumlar v.b. yazilir. Urunu alirken biraktiginiz seklinde degil ise tekrar zabit tutturarak aletinideki zararin tazmin edilmesi yada yenisi ile degistirilmesini isteyebilirsiniz. Ayrica bir cok HP bilgisayar almis biri olarak sunu diyebilirim ki hayatimda kullandigim en dandik makineler HP de bulunuyor. Work stationlari fena degil ama standart bilgisayarlari cok kotu. Bu yaziyis yazdigim bilgisayarim HP masaustu monitor kalitesiz. Ayrica formatlamak icin aletin driverlarini bulmam uzun vaktimi aldi. Kendi sitelerine driverlari koymamislar. Nasil bir anlayislari var benim algim almiyor. Bizi enayi mi zannediyorlar ? HP den uzak durmanizi tavsiye ederim. Benim cokca dilim yandi.

haklısın arkadaşım aynen katılıyorum

Arkadaşlar hp almaktansa paranızı yakın evet yakın.hp 1005 model bir yazıcı aldım ilk istediğiniz çıktıyı veriyor harita kroki ikinçi mümkün değil kapat aç hayır.Aradım yükle dediler ,bilgisayarında sorun var dediler,sen yapamadın dediler ve bu işi iyi bilen arkadaşımın ofisinde 7-8 bilgsayara yükledik sonuç aynı başka yerde aynı.Aradım Kadıköy de bir yere bırakmamı söylediler teslim etmeye gittim eleman zorla aldı bağlantı kablosu kalsın o bizde var dediler ve benim şikayetimi aldı bir yere yazdı,iki gün sonra beni aradılar sorunu hallettik saat 16.00-16.30 gibi gelin alın dediler gittim aldım sonuç aynı aradım ne yaptınız arkadaşım diye sordum verdiği yanıt bağlantı kablosu arızalıydı onu değiştirdik dedi.Bende sinirden güzel bir iltifat gerçekten iltifat ettim ve 3.gitmesinde (1 ay olmadan) telefonla görüştüğüm eleman bu serilerin hepsinin beyninde bir arıza olduğunu söyledi belgele dedim kıvırttı ben ses kaydı yaptığımı söyledim abi işimden olurum dedi.Aradım ve Kozyatağındaki merkezlerine gittim bir hanım benimle ilgilendi fakat sadece dinliyor çözüm yok.Peki dedim o zaman rakip firmalara ve basına,tv lere haber verip bu cihazı Kadıköy Meydanında benzin döküp yakacağam dedim ve arabamı gösterdim bak ürününüzle ilgili yaşadıklarımı arabaya yazıp İstanbulu turlayacağım dedim.Bunlar tutuştu ve hesap no istediler paramı iade ettiler.Hp mi hayatta satın almam.Bu kadar lakayit çalışan (servis için) biraraya nasıl toplanmış hayret ettim.
O markanın hiçbir ürününü birdaha almam,daha önce bilmeden bir fotoğraf makinesi almıştım küçük diye işe yarıyor.
Kalın sağlıcakla.

Hp ile alakalı tüm fikirlere katılıyorum ! Benimde Pavilion Dv 6000 serisi laptop ım vardı aldığımdan beri yok pil sorunuydu yok anakart sorunuydu bir türlü düzelmedi sonunda garanti bitti laptopun yarı parası kadar fiyat çıkardılar bende yaptırmadım attım kenara ! Bir daha Hp mi asla.

Asus'u tavsiye ederim özgür.

biri asus dedi galiba evet elimin altındaki tam altı yaşında bir laptop (A3500N) ve hala mükemmel bir şekilde çalışıyor.ilgillenenlere duyurulur. ;D

Kutusunda arızalı çıkan sıfır ürünü değiştirme veya iade etme hakkınız bulunmaktadır. Bence servise giderek hatayı en başta yapmışsınız.

Arkadaşlar ASUS diyorlar ama ben de neredeyse 10 yıldır Packard Bell marka PC ve laptoplar kullanıyorum (HP ile alakalı bir firma değil, isim benzerliği ), fiyat ve performans konusunda en iyi markalardandır.

Adamların işi home entertainment olduğu için özellikle monitor ve ekran işlemcilerinde en iyisini seçerler. Ayrıca işçiliği ve dizayn açısından da kesinlikle bir numaradır. Eylülde farklı bir şeyler deneyeceğim, artık Packard Bell almayacağım diye Vatan bilgisayara gittim, görevli çocuğa ne alayım dedim bana cebinizdeki paranın alabileceği en iyi makina budur dedi ve yine Packard Bell standına götürdü 950 USD gibi düşük bir fiyata fiyata o dönemdeki en iyi makinayı aldım geldim.

HP'lere Toshibalara, Sony'lere o kadar para varmeyin.

SON KONULAR - FORUM