honda crv

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulaş77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,131

ulaş77

Yeni Üye
Slm arkadaşlar,aranıza yeni katıldım hitapta kusur olursa affola, uzun süredir hafif bir arazi aracı düşünüyordum,nitekim kararımızıda honda crv den yana verdik ne dersiniz iyimidir kötümüdür görüşlerinizi bekliyorum.Ha ne amaçla kullanıcamıza gelince kivi bahçemiz var tarımla uğraşıyorum ,hafif arazi şartları anlıycanız,şimdiden teşekkürler.1999,2000 modeller işimi görür gibi.

Etiketler
Ynt: honda crv

Hafif arazi şartlarında sürekli 4x4 olması sebebi ile Toyota Rav4'ün daha başarılı olacağını düşünüyorum. Honda CRV normalde önden çekişli ve gerektiğinde 4x4 moduna alan elektronik bir sisteme sahip. Bu da bazı zor koşullarda yetersiz kalabiliyor.

Benim tavsiye edeceğim araçlar küçükten büyüğe sıralayacak olursak Daihatsu Terios, Toyota Rav4, Land Rover Freelander, Mitsubishi Pajero Pinin veya Suzuki Vitara olacaktır.

arkadaşım öncelikle alakan için teşekkürler,bugünkü tecrübemden sonra bende senin gibi düşünüyorum ve artık suzuki vitaralara yönelicem tekrar teşekkürler.

ege denizi sakın alma diye yazmışsın hangi araç için biraz daha açık anlatırsan sevinirim neden pikap değil diyosun sebebi ayrıca normal kullanıcam bi araç olsun istiyorum pikap tarzım değil alakana teşekkürler..

sayın ulas77 honda için dedim arac elektonik 4x4 yani işişten gecebiliyor ayrıca virajlarda berbat ve hafif arazide bile berbat 7-8 yıl kullandım cünkü genelde sehiriçi bndim coksükür sattımda kurtuldum

ege denizi uyarın için tşkl bende vazgeçtim ve 16 şubattan başlamak üzere vitaracı oldum,evt 1.6 3kapı grand vitara aldım bakalım inşallash sorunsuz bineriz.bu konudada düşüncelerinizi bilmek isterim saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.