HONDA CRV HK.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKAZ41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,663

Etiketler

Ynt: HONDA CRV HK.

Kadir kardeşim hoşgeldin.

Tam yerini buldun derim sana. Mutlaka ilgili forumda ki arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.

Kolay gelsin.

bende 2004 var hocam full orjinal arac gezen bilirde kayıtlı land alacagım için satıyorum bakarsan degerlendirirsen ilan panosunun 2 yada 3 sayfasında hanifi yazıcı cep 0507 395 15 26

Arabayı gördüm fakat km biraz fazla onun için daha az km bir araç arıyorum ve irde tüp takılı olmasın istiyorum.Kullanıcağım araçta tüpten hoşlanmıyorum.Şuanda 2000 cc lagunam var ondada tüp takılı deyil.İlginize teşekkür ederim.

hanifi' Alıntı:
bende 2004 var hocam full orjinal arac gezen bilirde kayıtlı land alacagım için satıyorum bakarsan degerlendirirsen ilan panosunun 2 yada 3 sayfasında hanifi yazıcı cep 0507 395 15 26

Bu aracı ben de gördüm malum sitede, bence güzel bir araç.

Hayırlısı herşeyin.

Kolay gelsin.

ben uzun yol yaptım bakımları tam burası ankara şaşmaz da 20 tl verince düşürüyorlar bizde oyun dalavere yok abi o yüzden yaptırmadım tabi karar senin bu arac babam da şuan cook titiz dir kültabagını kullanmaz hiç de kullanılmaış ben bayandan aldım cil cil yanıyo araba gözle görmek lazım abi yine de hayırlısı tabi saygılar :smiley:

hocam bende 2002 model daha 103.000 km de çok temiz fuul bir araç var düşünürseniz yardımcı olurum
brc tüp daha 2 olmadı takılalı garantisi devam ediyor
üzerinde bir gr dahi boya yok, değişem parça yok
siyah
düşünürseniz 05355888816

ha araç tam servis bakımlıdır kayıtları serviste vardır, herşeyin hayırlısı

ben uzun yol yaptım bakımları tam burası ankara şaşmaz da 20 tl verince düşürüyorlar

;D ;D 2 sene önce 210bin km de bir rav4 aldım hiç umrumda olmadı km'si ve motorla ilgili hiçbir problem de çıkmadı. Km saati hikaye. Motor yağının değişim zamanı konusunda bile güvenilir değil (çünkü aslında saatle ölçülür km ile değil) bırakın artık gerisini.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR