HONDA CRF 250L Geliyor!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncabaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,281
Ynt: HONDA CRF 250L Geliyor!

Teşekkür ediyorum herkese güzel dilekleri için.

Ben yarın işlemleri başlatacağım bana herşey dahil 10.500 TL'ye patlayacak.

Evet ben peşin alıyorum. Eski motorumu satıp onun üstüne bişeyler ekleyerek alıyorum.

Etiketler

http://www.youtube.com/watch?v=2pmk8BZJqiE

http://www.youtube.com/watch?v=KTF9OdGCjE0

Merhaba, Geçen hafta yeni motorsikletim elime geçti.

Bu haftasonu uzun bir yolculuk planlıyordum ama çok aşırı yağmur yağdığından lastiklere güvenip çıkamadım.Şehir içinde şuan sadece 60km yol yapabildim o da iş çıkışı yoğun trafik altında oldu maalesef. Önümüzdeki hafta Akçay Balıkesir'e bir yolculuğum var kazdağlarında kamp yapmayı planlıyorum.
Önümüzdeki hafta bu geziyi bitirip burda sizinle umarım paylaşırım. Bir kaç foto koydum.

Herkese güzel günler.

FOTORA~1.JPG

FOTORA~2.jpg

Arkaya taşıma demiri yaptırdım, bu akşam detaylı fotoğraflarını koyacağım, ilgilenen arkadaşlar isteyenler olursa kendilerini yönlendirebilirim.

crf.jpg

Teşekkür ederim. Taşıma demiri silme demirden yapıldı. Yandaki artçı el tutacakları ise başka bir motorsikletten çıkma onu taşıma demirine alyan vidalar yardımıyla ayarlanabilir şekilde monte ettirdim. Orjinal kadar güzel durdu. Ve sadece 80 TL'ye mal ettim.(El tutacaklar bana aitti)

Yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa kendilerine iletişim numarasını verebilirim. 80 TL'ye ücretsiz kargoyla istediğiniz yere gönderiyorlar.

Performans olarak da gayet tatmin edici buldum ben açıkcası bu haftasonu 900 km lik bir gezi yaptım ve rodaj sürüşü olduğu için fazla zorlamadım makinayı ancak bir ara denemek maksadıyla biraz yüklendim 4üncü viteste 110u gördü motor. 135 kilometreye çıkıyor enduro asfalt lastikleriyle 140 yapabilir ama 120nin üzerinde risk teşkil ediyor.En güzeli sakin sakin sürmek:smiley:

Ynt: Honda Crf 250l Geliyor!

Hayırlı olsun..2 gün önce ben de bir adet aldım.Söylediklerinize katılıyorum...Birşey sormak istiyorum.Bir motosiklet sitesinden bir arkadaş,bu motoru aldıktan kısa süre sonra yağ ve antifiriz kaçağı olduğunu servise gidince bir cevap alamadığını ifade etmişti.Benzer şekilde ben de yaşadım.Daha 30 km.de ve motor korumasının içine 2-3 cc.sanki yağımsı bir akıntı olmuş..Ancak nereden sızdığını tespit edemedim.Bir de yağ seviyesi nasıl kontrol ediliyor?Selamlar tekrar hayırlı olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR