Honda CR-V

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YgnTRSchmchR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,664

YgnTRSchmchR

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Uzunca bi zamandan sonra babamın av merakı dolayısıyla aracı değiştirmeye karar verdik (Hyundai Accent Admire 1.6 Güvenlik Paketli yani en dolusu). Önce Golf dedik küçük oldu dolu diye Astra baktık küçük oldu vectra baktık km yüksek oldu Grand Vitara baktık eski model oldu vs vs.. En sonunda yakın çevreden tavsiyelerle Honda bakalım dedik. Civic baktık, bizim arabadan ne farkı var dedik. HR-V baktık otomatik şanzımanlar aşırı derece hassas, arazide siz kucaklarsınız denildi.
Sonunda CR-V baktık ve aradığımızı bulduk dedik. İlk jeep'imiz bu. Honda gerçekten arabanın her ayrıntısını düşünmüş. Heryerde ufak gözler, bagajda 12V çıkış. Stepne'nin üstünde piknik masası falan filan.
Araç 2.0 150 hp 190 nm tork ve yeni tip motor. 6750 devir çevirebiliyor. Ve ufak bi araştırmayla sanırım en dolusu olduğu kanaatine vardım.
Park Honda ve Çiftkurtlar da yine tanıdık ile ekspertize soktuk. Araçta kaza, değişen olmadığını sadece satıcının da dediği gibi sol arka kısmın boyalı olduğunu teyit etmiş olduk.
Şimdi araca bayiide zenon far, park sensörü ve buna benzer ufak tefek değişiklikler yapılcak. Orta kısımdaki saat çalışmıyordu. Onu gösterdik 580 YTL dediler :smiley:)).
Sahibi aracın yanında Handsfree cihazını ve kendi taktığı TV-DVD vs özellikleri olan teybinide verdi. Alarmı, sunroof'u gibi çoğu özellik mevcut.

196574453032220091.jpg

ygtbw8.jpg

ygt1nk6.jpg

ygt2tk7.jpg

ygt3jq5.jpg

ygt4sc5.jpg

ygt5ti4.jpg

ygt6nx7.jpg

ygt7xk3.jpg

ygt8ov8.jpg

ygt9ur5.jpg


Bu da aracı aldığımızın ilk haftası @ Kemerburgaz görüntüleri.

080320091236.jpg

080320091212.jpg

080320091214.jpg

080320091215.jpg

080320091219.jpg

080320091220.jpg

080320091226.jpg
 

Etiketler







Ynt: Honda CR-V

Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza-bela'dam korusun.1999-2003 arası 4 sene kullandım.
Ülkemizde kullanılan en iyi SUV'lardan biridir.Yanlız benim sıkça yaptığım hatayı yapmayın.
Dünyanın en sessiz motorrlarından birine sahip olduğu için , motor çalışırken kontağı çevirdiğim çok olmuştur. ;D
Kendi sınıfında iyi tercih.Sorunu az bir araçtır.
 


Ynt: Honda CR-V

size sadece bir oneri .
Sizde bulunnan aracın aynısından bir arkadasımızda var sadece falkenin t/a lastiklerninden takarak arazi performasını 2katına cıkardı ve sesde a/t lerle aynı . eğer dusunurseni aracınız hem 4*4 ozelligini ortaya cıkarır hemde sizi çamurlu parkurlarda üzmez .

güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...........
 




Ynt: Honda CR-V

Arkadaşlar merhaba;
YgnTRSchmchR hayırlı uğurlu olsun. ben vitara kullanıcısıyım. :smiley: demeyin hemen sen burada ne geziyon diye.
bir dostuma 2000 model CR V bakıyoruz. iki tanesinde ciddi düşünceler oluştu. kendisi otomatik vites ve lpg diye tuturmuştu. şimdi bende bu araçlar ile ilgili en ufak bir deneyimim olmadığı için siz ustalarımın ve siz YgnTRSchmchR beyin bilgisine başvurmak zorunda kaldım. Lütfen biraz bilgilendirin.
1. bu araçlarda arazi için ayrı bir vites yada düğme yokmuş yani sürekli arazide çalışıyormuş. her zaman 4 çeker mi ?
2. 4 vitesden ibaretmiş, uzun yolda 120 km/h üstü pek iyi değil diyorlar devir 3500 üstüne çıkıyormuş buda yakıtı olumsuz etkiliyor diyorlar
3. Bu aracı alırken özellikle dikkat edilmesi gereken nedir? hani 2000 model ve otomatik olması durumunda.
Değerli bilgilerinizi önemsiyorum.
Araç anadoluda daha çok şehir içinde ve ara ara köy yollarında kullanılacaktır.
Selamlar herkese
 

Ynt: Honda CR-V

Sayın murat-k Honda CR-V 'lerde ayrı bir arazi vitesi yoktur.Sürekli 4 çekerdir.Her araç 120 km/h üstü pek iyi değildir :smiley: Fazla sürat her araçta yakıt sarfiyatını artırır.Aracı alırken dikkat etmeniz gereken mutlaka bir servise götürüp baktırmanız.Araç daha önce servise girdiyse ki mutlaka girmiştir ilgili araçla ilgili tüm detayları serviste öğrenebilirsiniz.Saygılar.
Mahir Eren
 

Ynt: Honda CR-V

Shadov' Alıntı:
Sayın murat-k Honda CR-V 'lerde ayrı bir arazi vitesi yoktur.Sürekli 4 çekerdir.Her araç 120 km/h üstü pek iyi değildir :smiley: Fazla sürat her araçta yakıt sarfiyatını artırır.Aracı alırken dikkat etmeniz gereken mutlaka bir servise götürüp baktırmanız.Araç daha önce servise girdiyse ki mutlaka girmiştir ilgili araçla ilgili tüm detayları serviste öğrenebilirsiniz.Saygılar.
Mahir Eren

Mahir bey benim bildiğim lastiklerin yerden tutunma kabileyeti kalktıktan sonra 4 çeker modu devreye giriyor olması... birçok suv böyle değilmi.. ???
 

Ynt: Honda CR-V

Bilgilendirme için teşekkürler Mahir bey;
Yani şunu söylebilir miyiz bu klasmanda bu araçlar için 23-24 bin Tl civarı para verilebilir mi?
konuştuğumuz rakamlar genelde bunun etrafında dönüyor.
yoksa bu rakamlara başka marka ve model tavsiyeleriniz var mı?
Hasan bey bana aracı verecek olan kişinin söylediği sürekli dört çeker olduğu yönünde idi sizin dediğiniz gibi değil?
 

Ynt: Honda CR-V

murat-k inanın fiyat konusunda bir bilgim yok.Ama şunu söyleyebilirim bende 2004 modeli var çok memnunum.Her 10.000 km.de bakımını yaptırıyorum.Sorunsuzca biniyorum.Hatta Afyonkarahisar da servisi olmadığı için Eskişehir e gidiyorum.
 



Ynt: Honda CR-V

merhaba arkadaşlar bende yeni aldığım 99 model crv yi anlatıyım araçta lpg var ve 0,240 krş yakıyor şehir içinde. henüz uzun yol yapmadım yapınca onuda yazarım araç devamlı 4 çeker değil bu yanlış biliniyor ön tekerler boşa çıktığında 4 çeker oluyor otomatik olarak yani buda aslında büyük avantaj devamlı 4 çeker aracı yıpratıyor.Süspansiyon çok iyi bende daha önceden C-MAX vardı ve çok sallıyordu crv 'de bu yok çok rahat bir şekilde setlerden geçebiliyorsunuz kalitesinden bahsetmeme gerek yok sanırım
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,185
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst