memuto' Alıntı:ooo kımler gelmıs ne demek hos geldın
hondacbr' Alıntı:arkadaşlar benim 1.8 otomatik passatım vardı.2 hafta önce 1998 crv aldm.geçen günlerde belki o yolu bilenler vardır çukuumbardan 100. yıla giden yolda en tepedeki yerdeki ışıklara yakalandım.ayağımı frenden çekince araba başladı geri geri gitmeye.bir anda panikler gibi oldum çünkü diğer arabada böyle birşey yaşamamıştım.acaba bu arabanın otomatiğindemi bir problem mi var.önereceğiniz bir şy varmı.birde dik yokuşlarda nasıl kalkmam gerekir.BİRDE ARABAYI 21500 TLYE ALDIM SZCE FİYATI NASIL
hondacbr' Alıntı:peki brşey daha soracağım kalkarken el frenimi kullanmam gerekir.
kangal439' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba;
İsmim Kürşad, yeni üye oldum. Bugünlerde bir HRV almayı düşünüyorum. Forum sayfalarındaki tüm görüşlerinizi okudum ve hepsi benim için çok değerli. Aracı hiç kullanma ve test etme şansım olmadı. Sizlere bir kaç sorum olacak;
1-2:00 boy ve 100 kg. için bu araç ebatları uygun mudur?? Kafam tavana falan değer mi??
2-aRAÇ MODELLERİ ARASINDA TEKNİK AÇIDAN BİR FARKLILIK VAR MI?? 99 VE 2001 MODEL İKİ ARAÇ BULDUM, FARK VAR MIDIR??
3-150.000 km. bu araçlar için fazla km midir??
Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. Aracı alırsam fazla arazi şartlarında kullanılmayacak, arazi için daha doğrusu av için bir aracım var.
Hepiiiiiiiiinize şimdiden teşekkür ederim.