Hobi Çekme Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arafajans Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,068

Ağzım açık izledim fotoları :smiley: Şaşırdım kaldım hatta ,çizgifilm karesinden fırlamış gibi :D
Malzeme çeşitliliği bir kenara sizin yaptığınız işçilik,yolcu otobüslerindeki açılan kapı sistemi biryana o kapı kolu kimbilir hangi akla hayale sığmayan aktarmalarla kapıyı kitliyordur

hatta hatta teybin üzerine yerleştirdiğiniz (sanıyorumki cub) gösterge saati herşeyiyle mükemmel bence :smiley:

Sizin gibi insanların böyle birşeyler yaptıklarını gördükçe mutlu oluyorum,daha ne cevherler vardır sizde zamanla onlarıda görürüz inşallah

Mümkünse herkes kendi karavanını yapsın;)

İnceledikçe yeni yeni özellikler keşfediyorum,havalandırma sistemide yapmışsınız,o evyede sanırım tencereden yapılmış :smiley:

Yusuf Bey Merhaba.
Evet İçerisindeki gösterge cubların göstergesi :smiley: su deposunun göstergesi için cup digital benzin gostergesi kullanmak amacı ile koymuştum. Vites göstergelerinede uzaktan bağlaya bilecegim 4 adet olta baglamayı düşünüyordum.
arkaya koyduğum su deposu (131 şahin benzin deposu)
Evyem ise Anamın artık kullanmadığı Emaye tencere kulplarını kesip taktım :smiley:
Çamurluklar dikkatinizi çektimi. 1 Adet Dorse Çamurluğunu 4 e böldüm :smiley:
Su deposunun içindeki devir daim motoruda mazot aktarım pompası :smiley:

İlgilenen büyüğüm, küçüğüm, ustadım herbirinize teşekkür ederim.

Bu arada bu yaptığı karavanımı emeğimi sattım. Çünkü ikinciye başladım,
ama ikinciyi yapmak daha zor geldi bana hep ikilemeye düşüyorum şöylemi yapsam boylemi yapsam gibi :smiley:

Gerçekten harika olmuş. Neredeyse her şey toplama olmasına rağmen sırıtan pek bir şey yok. Tebrik ederim. Elinize sağlık.

Mazot aktarım motoru iyi fikir,yakıt depoları daha önce benimde aklıma gelmişti daha sonra tuvaletlerde kullandığımız sifon depolarına dahi gitmişti aklım :smiley:
Olta alarım fikriniz herhalde benim aklıma gelebilecek son nokta :smiley:ama sizin daha çooook çılgın fikirleriniz vardır eminim;)
Kimsenin aklına dahi gelmeyecek malzemeleri kullanarak çok güzel birşey çıkarmışsınız ortaya ellerinize sağlık

Eğer fikir verecek birşeyler ararsanız buradanda bakabilirsiniz,ama gofrajlı alüminyumu örnek almayın :smiley:
Teardrop Trailer YUMU: 01.01.2015
Kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR