Hız Limiti Uyarısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,599

youngsun

Zirve
Yer
İstanbul/Ankara
Web
www.youtube.com
Kullanma kılavuzunda "araç hızı 120 kmyi aştığında uyarı sesi verir" yazıyor.
Acaba aracı serviste cihaza bağlasak bu fonksiyon aktif edilebilir mi?
Ben kılavuzdaki yazıyı gösterip ısrar edicem. Çünkü otomatik kapı kilidini de şikayet üzerine şube müdürlüğünde rica minnet yaptırmıştım.

Ynt: Hız Limiti Uyarısı

Benim araçta var o ama ben 160 a ayarlatmıştım alırken . Sen onu bence güven altanda araç teslim eden adama sor o ayarladı benimkini nasıl yapıldığını unuttum

valla pekte önemli bir şey değil bu hız uyarısı.
benim önceki araçta vardı dıttırı dıttırı ötüp duruyordu,
bi taraftanda hanım ,aman hız sınırın geçtin diye o konuşuyordu :smiley: :smiley: :smiley:

Hız yapmamak icin önemli bir ekipman bence.
120 km hız Duster icin ideal.
Bu hız asildiginda 10 sn boyunca uyariyormus. Acaba emniyet kemeri sesiyle ayni mi bu ses?
Hizi dusurmezseniz 30 sn sonra tekrar 10 sn boyunca uyariyormus.

Güray hocam yol denk gelirse söylerim şimdi hatırlıyamadım , ama sanki kemer ikazından farklı bir ince zil gibi

Kolay türkçe bilen azerbeycanlı biri var rahatça konuşabiliyorsun gelmesindede sorun yok 70 euro yakadar takılma durumu yok tek sorun buraya gelişi pahalı atıyorum 50 euro luk birşey alıyorsun 50 euro da kargosu tutuyor Dhl le 2, 3 günde gelse anlıcamda öylede bir durum yok 1,5 haftada geliyor dhl normal postasıyla
Bunu sordum atamali ye atamali ismi bu arada burda posta ücretleri böyle diyor
Mail adresi : a.salimov@lz.ag. İndirim yapmasını söyle hem kargo hemde ürün için ufakta olsa bişeyler yapıyor
Ödemeyi palpaydan yapıyorum palpaya kayot olup bir sanal kredi kartı tanıtırsan, parayı karta yükleyip istediğin her yerden birşey alabiliyorsun dolandırılma ihtimali çok zayıf palpay işi sıkı tutuyor hertürlü takibini yapıyorlar, yani ürünü göndermediklerinde çözüyor
Palpaya kayıtlı mail adresini veriyorsun atamaliye o sana ordan ödeme çıkartıyor, sen palpaya girip ödüyorsun kredi kartınla basit yani zorluğu yok

önümüzdeki hafta bende gidip servisten talep edicem bunu yapmalarını,bakalım izmir deki çok bilmiş ustalar yapabileceklermi.

bu arada camlar açıktı heralde videoda baya dış ses gürültüsü var :-\

güray hoca 120 ye mi ayarlattın yoksa 130 a mıçünkü 120 den sonra çalıyor :eek:
bi de nerde yaptırdın

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR