Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selcenustel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,498
Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

utandim yaaa wallahi kendimden...
kiz basina millet nerelere gidiyor,kendimden utaniyorum ...
tebrik ediyorum bu cesur bayanlari.heleki hindistani gormus biri olarak bu hatunlarin oralarda sag saglim gezmek cesareti gostermelerini taktir ediyorum.
gorselleri bekliyorum.
tebrikler.
 

Etiketler
Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Aslında bi kez yola çıktıktan sonra gerisi geliyor,çok da cesaret isteyen birşey değil.
İki bayan olmamız bizim için çoğu zaman avantaj bile oldu.
 



Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Haziran ayında okuldan diplomamı almış, Adana-İzmir uçağındayken koltuk cebinden cıkarttığım dergide okumuştum ilk olarak sizi. Bir röportaj olarak yayınlanmıştı sanırm. Hindistana manevi huzuru bulmaya gelenleri de anlatıyordunuz. Daha 18 yasında ama tek basına avrupadan hindistana gelmiş bir genç, amerikadan hindistana gezi amaçlı gelip, kendi iç huzurunu bulunca geri dönmeyen birisi ve bunun gibi örnekler dei anlatmıştınız. (umarım doğru hatırlıyorumdur, 3 ay geçti röportajı okuyalı) :smiley: Köylerde şehir merkezlerinden daha çok rahat ettiğinizi, turist olduğunuz için sizi "para olarak" gören insanların olmadığını da söylüyordunuz hatırladığım kadarıyla. :smiley:
Şimdi burada daha ayrıntılı fotoğrafları ve sorulanlara içtenlikle cevap veren sizi görünce insan şaşırıyor biraz. :smiley:

Sormak istediğimse 10 ay için toplam maliyet ne oldu ve yerlilerle anlaşırken ingilizce yeterli oldu mu?
 



Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Bu geziyi Atlas Dergisinden de takip ediyordum. Biz de temmuz ayında bir gurup arkadaşla bisikletle Konya'dan Alanya'ya gitmiştik. Yolculuk boyunca, özellikle rampalarda sizden çok bahsettik. Hatta bir arkadaş (şu kısacık gezimizde karşılaştığımız zorluklar nedeniyle) sizin aslında bu yolculuğunuzun bisikletle kesinlikle yapılamayacağına ve sizinde yapmadığınıza dair hipotezler üretmeye bile başlamıştı :smiley:
Atlasta yayınlanmayan gezi notlarınızı da okumak isterim.
Tebrikler.
 

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

tek kelimeyle harika !
tebrik ederim sizi.. cesaretinize ve azminize hayran kalmamak elde değil..
1,5 ay sonra arkadaşımla istanbul - fethiye arası bir yolculuk yapmaya karar verdik.. ilk gezimiz olacak.. sizin geziniz yanında pek bişey sayılmaz ama bizi heyecanlandırmaya çoktan yetti bile takdir edersinizki :smiley:
eğer geziniz ile ilgili ekipman ve eksikler hakkında biraz daha bilgi verirseniz bizim için bu anlatıcaklarınız güzel bir el kitabı olur.. ve mümkünse biraz daha fotoğraf..
tekrar tebrik ederim..
 

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

mükemmel bir tur olmus tebrik ederim .. ama keşke fotograflar biraz daha buyuk olsaydı ayrıntıları pek seçemedim :smiley:
 


Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

gezinizi bir solukta okudum İnşallah devamı gelir. bu güzel anlatım ve fotoğraflar için teşekkürler
 



Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Biraz geç gördüm ama gerçekten çok etkilendiğimi belirtmek isterim. :smiley:
 

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Cesaret isteyen bir tur olmuş , sizi gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum. (Bence en önemliside bu geziyi yaparken hem eğlenilmesi,hem de canlılara zarar verilmemesi yani karbon salınımı yapılmaması :smiley: ) Sevgiler Saygılar ,
 


Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Tebrikler. Hayallerimdeki bir tur olmuş. Konuyu çok geç gördüğüm için kendime birazcık kızdım.
 




Ynt: Hindistan-nepal Bisiklet Turu

tornado57' Alıntı:
bu geziyi yapan arkadaş uzun süredir kayıp yaaa :smiley:

Atlas'ı takip ediyorsanız eğer "Moğolistan'daki Kayıp Türk Halkı Dukha'lar" konulu yazı dizisini de Selcen hanım yazdı:smiley: bildiğim kadarıyla bu yaz 2 ay boyunca Moğolistan'd Dukha'larla beraber yaşadı, kültürlerini öğrendi, yani anlayacağınız dünyayı keşfetmeye tam gaz devam ediyor, biz de gıptayla izliyoruz tabi... foruma uğramaya zaman bulamıyor olabilir:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,553
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst