hilux yardım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan birkotuadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,652

birkotuadam

Yeni Üye
Son 1 aydır babamın isteği ile 4x2 pick up araştırıyorum. Baba en az 2007 model 100 bini aşmayan birşey bulmamı istiyor rakam maksimum 23 bin:smiley: ısuzu, nissan, mitsu yi eledim.. karşımda iki seçenek var.
1. Ford ranger xlt. 2007 model hi rider olmayanlardan. motor 143 ps gayet iyi gidiyor. lakin yakıt fazla diyolar rangerlarda
2. 2006 102 ps olan hiluxlar. merak ettiğim 102 ps yeterli mi. karadenizde kullanılacak araç. bir iki araba buldum 23 bine. 120 ps olanların fiyatları yukarıda. toyotalardan gönlüm yana ama aklımda soru işaretleri var. yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar

Etiketler

Ynt: hilux yardım..

2006 Toyota Hılux 4*4 103 BG araç aldık, beygir gücü aracın çekiş gücünde etkili bir durum değil, önemli olan aracın torkudur. Beygir gücü aracın ivme kazanmasında seri harket ederek kısa süre yüksek hıza ve devre ulaşmasındır kabaca. Ayrıca 500 TL lik bir modifikasyonla bu güç 140-150 beygire kadar yükseltilebiliyor. Kesinlikle Toyota derim, benim çalıştığım kurumda 4*2 Rangerlar (hemde 2009 model) var kesinlikle önermem. Çok rahatsız ve yakıtı yüksek araçlar. Özellkilede 4*2 ler araziye hiç yüzleri yok, en ufak çamur stabilize yolda sorun yaşatıyorlar. Toyota yada L200 her ikiside tarafımızca 6000 KM. üzerinde her yolda ve zorlukta denendi ve mükemmel sonuç alındı. İyi günler.

Ynt: hilux yardım..

iki araç arasında kıyas yapabilir misiniz.. ikisinin de fiyatını aynı dusunsek yakıt. sağlamlık, tip, performans açısından

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-ranger-ilk-sahibinden-orjinal-4x2-sinifinin-en-fulu-30245788/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-2006-model-super-aile-aracidir-90000km-masrafsiz-28432981/detay

teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.