Hilux Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,105

Etiketler
Ynt: Hilux Yardım

selamlar,
triger kayışınızın değişme zamanı gelmiş demektir. önemli bir konudur. değiştirmenizi tavsiye ederim. değiştirdikten sonrada (ustası bilir) o ışığın sönmesi için ufak bir operasyon gereklidir.

Bendede 94 hilux vardı 100.000 e gelir gelmez sarı renkli tbelt yazısı yanmıştı uyarı kayışın değişmesi gerektiğini söylüyordu servis kayışı değiştikten sonra ışık söndü

metehan41' Alıntı:
selamlar,
triger kayışınızın değişme zamanı gelmiş demektir. önemli bir konudur. değiştirmenizi tavsiye ederim. değiştirdikten sonrada (ustası bilir) o ışığın sönmesi için ufak bir operasyon gereklidir.
86 model den bahsediyoruz dimi.

76-86-96-06 olmasının önemi yok. t-belt uyarısı triger kayışı için verilen uyarıdır. aracınızda triger kayışı yok ve zincirli sistemse kayışların veya zincir eskiliğinden dolayı meydana gelen gevşeklikten kaynaklanan yarıdır. sonuçta her durumda motor ustasına gitmeniz gerekiyor.

Merhaba,
Triger kayışının değişim zamanının geldiği konusunda sizi uyarmış, ancak triger kayışının henüz ömrünün dolmadığından eminseniz yani değişim zamanını hatırlıyor ve sadece ışığı söndürmek istiyorsanız, gösterge panelinin üzerinde bir lastik tapa var onu yerinden çıkartıp tapanın hizasındaki delik kısma ince bir telle basarsanız ışık sönecektir ( mazot filteresi dolduğunda da size aynı şekilde uyarı verir ) umarım yardımı olmuştur. Selamlar
Sefa

Yukarıda söylenenlerin hepsi doğrudur ancak bu araçlarda en hassas olacağınız olay bunun gibi mekanik olarak parçasını değiştirmek zorunda olduğunuz şeylerdir, bunu yaparsanız aracınız kolay kolay problem çıkarmaz...Ben olsam ömrünün dolup dolmadığına bakmadan triger kayışını hemen değiştiririm...

Selamlar...

bugun triger kayışını ve bilyasını teğiştirttim. motardan (4.cü silidirden) enteresan bi sesgelmeye başladı. ilk başta çok korkuttu beni ancak enjektirün arızalandığını öğrenince rahatladım. takım enjektör memelerinide değiştirttim. şarj motoruna bakım yaptırtım. genel bi bakım yaptık kısacası artık kışa ve çamura ve yorucu araziye hazırız :DD

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.