Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,591

hilüx

TÜM DOĞA DOSTLARINA MERHABA...
Yer
ADANA
Herkese merhaba, uzun zamandır takip ettiğim ve hiç sıkılmadan okuduğum gezenbilir.com dan da aldığım fikirler ışığında aracımı tamamladım...Her türlü düşüncelerinizi bekliyorum...Adana dan sevgiler...

Photo-0025.jpg

Etiketler
Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

toplu foto eklemeyi başaramadım...tek tek atacam...

Photo-0027.jpg

bu da sonuncu....merak ettiğiniz bir yeri varsa özellikle çeker eklerim...

Photo-0018.jpg

aracınız cok hos ve estetik bi görüntüye sahip olmus gercektende.lastiklerde tam olmus hiç kasma yok arazide tam ideal araba için tekrar gülegüle kullanın bendede toyota hılux var 85 model ama ;D..yakında bende fotoları ekliycem..görüsmek üzere....zonguldaktan fatih

Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.Yanlız portbagaj biraz yüksekte kalmış gibi görünüyor tavan barlarının arasına girmiş olsaydı daha güzel görünürdü diye düşünüyorum.Birde sis lambalarını portbagajın önüne alırsanız hem kırılma olasılığını aza indirmiş olursunuz hemde görüntüsü daha hoş olur düşüncesindeyim tekrar iyi günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle selamlar.

aynen bende öyle düşünüyorum, ama birisinin söylemesini bekliyordum işin açığı....paylaşımın güzelliği bu işte...değerli fikirlerin için teşekkürler...

sepetliği bugün biraz düşürecem...yükseltme kiti bulamadım...arkalara makas attırdım...önler amartisörlerle oynayarak 3 cm yükselttik...lastiklerin boyutları nı seçerken gezenbilir.com da bir kaç üstada danışarak referans aralığında yükselttik....

bende mersin'de oturuyorum komşu ;D ön tampona vinçi nerde nasıl taktırdınız? araç hoş olmuş, güle güle kullanın.

bora bey, taktırmak için işin ehli birisini bulmak için bir müddet bekledim, ama sonunda mucit diye niteliyebileceğim bir arkadaş buldum...arkadaşımız vagon yapar, özürlü aracı yapar, fiber tekne döker, su motoru, motosiklet tamiratı ve benim gibi kendisine gelenleri boş çevirmez...çok sağlam bir dizayn yaptı.aracınız nedir bilmiyorum ama en sağlam şeklini size önerir...malzemeleri birlikte alıyorsunuz, işçilikte de can yakmıyor. sehpanın ham hali var size resmini atıyorum...adana ya beklerim...tanışın, benim sehpayı görün...inanın geldiğinize değer...hem tanışmış oluruz..

Photo-0016.jpg

Photo-0015.jpg

aracınız çok güzel olmuş ama yan basamakları çıkarın bence arazide fln daha rahat edersiniz iyi günler.

özer bey verdiğiniz bilgileri çin teşekkürler. şuan benim araç ktm 640 adventure motorsiklet ama inşallah defender aldığım zaman ustanıza işim düşer sanırım. görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.