Hilux Ln 65 Rüzgarlık.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan assuva Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,934

Etiketler

Ynt: Hilux Ln 65 Rüzgarlık.

İlk alıp deneyen paylaşırsa herkese katkı olur. Sanıyorum Engin arkadaşımız denemişti, olduğunu belirtmişti.

Uzulerek yaziyorum arkadaslar dun mugen ruzgarligin ln 65 lerimize uymadigini bizzat deneyip gordum, acisinin uzaktan yakindan alakasi bile yok bilgilerinize sunarim.

Engin arkadaşımızın uygulama fotoğraflarından önce ben uygulanmış fotoğrafların nasıl durduğuna bir örnek vermiş olayım. Aksesuarcıdan mugen tipi istedim bilemediler, ama şahin için olanından aldım, biraz orasından kesip biçince uyuyor. Özellikle önlerde biraz tadilat gerekiyor, arka tarafından biraz kesiyorsunuz, aynaya doğru inen kısımda da bir başka eğim var, bunu da tamamen uyacak şekilde kesiyorsunuz. Ayna tarafı biraz kısalıyor ama yağmurda kesinlikle işe yarıyor, içeriye yağmur filan girmiyor ( denenmiştir.) Fiyatı 45 dediler, 40 a aldım. Fotoğraflar aşağıda.
DSCF2984.png

DSCF2983.jpg

DSCF2982.jpg

DSCF2981.jpg

arkadaslar paylasım icin tesekkürler güzel olmus is görür bence bende yapacam

Bu fitil arasına giriyor, evet tam kapanma sırasında en üst 1-2 mm zorlanıyor, bende öyle bırakıyorum ;D Arka ön komple takım satılıyor zaten.

Valla bunada sukur demek lazim ben mugen tipini denedim alakasiz bir acisi vardi olmadi, bir baska aksesuarcidan tekrar deneme yapacagim en kisa zamanda bilgilendirme yaparim daha sonra buradan sizleri

enginaltintas61@hotmail.c' Alıntı:
güzel mugen tipinde ön kısımla oynamıyorsunuz sadece taşan kısımlar kesiliyor yaptım oldu
tabiki beklentilere full orjinali gibi olmaz

Engin bey yaptığınız uygulamadan bir foto rica edebilirmiyiz . Mukayese yapalım . Saygılarımla.

assuva' Alıntı:
Bu fitil arasına giriyor, evet tam kapanma sırasında en üst 1-2 mm zorlanıyor, bende öyle bırakıyorum ;D Arka ön komple takım satılıyor zaten.

Sefa Abi..

değil içeriye yağmur suyu girmesi, senin Hilux'un camından kafamı dışarı çıkartıp abdest almaya razıyım..Maaşallah.. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR