ugurum307' Alıntı:merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum normal 4*2 toyota alsam 4*4 lerde olduğu gibi altını yerden yükseltme şansın olurmu acaba?
ugurum307' Alıntı:merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum normal 4*2 toyota alsam 4*4 lerde olduğu gibi altını yerden yükseltme şansın olurmu acaba?
merhaba,hidrolik direksiyon ve direksiyon ayarlama var klima yok..bu ln105 modeli 1997 ye kadar üretilmişaslanko' Alıntı:Güzel ve derli toplu bir araç... Güle güle kullanın inşallah...
Bir şey sormak istiyorum bu araçla ilgili...
Orjinal kılima ve hidrolik direksiyonu varmı? Birde direksiyon yukarı aşagıya ayarlanabiliyormu?
darmunyan' Alıntı:merhaba,hidrolik direksiyon ve direksiyon ayarlama var klima yok..bu ln105 modeli 1997 ye kadar üretilmiş
darmunyan' Alıntı:merhaba,hidrolik direksiyon ve direksiyon ayarlama var klima yok..bu ln105 modeli 1997 ye kadar üretilmiş
bu arabayla katıldığım ilk offroad organizasyonuydu kıyamadım zorlamaya,henüz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ben teşekkür ederim izzet bey ilginize,saygılarİzogrand' Alıntı:Pazar günü bu güzel makineyi fazla zorlayıp kırmadığınız için teşekkür ediyorum
teşekkür ederim ismail bey.. video için ayrıca teşekkür ederim..saygılarmdr' Alıntı:Çekimler sırasında gördüm bende..güzel diri idi.
Kırmadan da yarış çıkarttınız..tebrikler..