ugurum307' Alıntı:merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum normal 4*2 toyota alsam 4*4 lerde olduğu gibi altını yerden yükseltme şansın olurmu acaba?
ugurum307' Alıntı:merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum normal 4*2 toyota alsam 4*4 lerde olduğu gibi altını yerden yükseltme şansın olurmu acaba?
merhaba,hidrolik direksiyon ve direksiyon ayarlama var klima yok..bu ln105 modeli 1997 ye kadar üretilmişaslanko' Alıntı:Güzel ve derli toplu bir araç... Güle güle kullanın inşallah...
Bir şey sormak istiyorum bu araçla ilgili...
Orjinal kılima ve hidrolik direksiyonu varmı? Birde direksiyon yukarı aşagıya ayarlanabiliyormu?
darmunyan' Alıntı:merhaba,hidrolik direksiyon ve direksiyon ayarlama var klima yok..bu ln105 modeli 1997 ye kadar üretilmiş
darmunyan' Alıntı:merhaba,hidrolik direksiyon ve direksiyon ayarlama var klima yok..bu ln105 modeli 1997 ye kadar üretilmiş
İzogrand' Alıntı:Pazar günü bu güzel makineyi fazla zorlayıp kırmadığınız için teşekkür ediyorum![]()
teşekkür ederim ismail bey.. video için ayrıca teşekkür ederim..saygılarmdr' Alıntı:Çekimler sırasında gördüm bende..güzel diri idi.
Kırmadan da yarış çıkarttınız..tebrikler..