Hilux Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Edirne Dağcısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,058

Edirne Dağcısı

Niva gölgesi yeter
Yer
Edirne
merhaba hilux almak istiyorum.bir kaç sorum olcaktı.1- arazi vitesi varmıdır? 2- sürekli 4 çekermidir(niva gibi) arazide özellikle killi çamur da yeteneklimidir beni orda bırakırmı? yanıtlar için teşkürler.

Görünt05.jpg

Etiketler
Ynt: Hilux Hakkında Bilgi

Edirne Dağcısı' Alıntı:
merhaba hilux almak istiyorum.bir kaç sorum olcaktı.1- arazi vitesi varmıdır? 2- sürekli 4 çekermidir(niva gibi) arazide özellikle killi çamur da yeteneklimidir beni orda bırakırmı? yanıtlar için teşkürler.
selamlar
hıluxs güzel bir araçtır..arazi vitesi vardır..sürekli değildir..çamurda ve karda yeteneklidir.. tavsiyem 2.8 hı luks tür
sevgiyle kalın.. toyota ise kimseyi mahçup etmez kardeşim :smiley:

daha yeni aldım hılux ü ...hiçbir modifiye yapmadan zj nin çıktığı yerlerden güle oynaya çıkıyor ...zj 5200 cc. hılux 2800cc.

Edirne Dağcısı' Alıntı:
bilgiler için eyvalla arkadaşlar
toyota ile çamurlu.. karlı ..kumlu.. ama kalamadan bol keyifli günler dilerim kendimce..yolun acık olsun kardeşim..

bu gün standart hılux le bir gezi yaptım... tadı damağımda kaldı...hiç modifiye yapmadan harikalar çıkarıyor.at lastikle neler yaptı neler...

19 Senedir kullanırım HİLUX ü...Çok fazla söze gerek yok...
Şu an 1995 Model bir Hilux üm var. Gerçekten dirayetli ve hamal bir araç...
İyisini bulmak zor ama yok değil...

Edirne Dağcısı' Alıntı:
bilgiler için eyvalla arkadaşlar

sahibinden.com da
92 model.. klimalı..ön arka kilitli difransiyel.vinç vs.. dolu bir araç var bir incele istersen..

slm bence toyatayla hıcbir arac kıyaslanamaz alınca anlarsın diğerlerinden farkını

araba 037.jpg

ben niva ile 50cm karda sorunsuz ilerleye biliyorum.bir keresinde 80-90cm sudan buda kapı kollarna kadar yaklaşık 25 m kadar geçmiştim.nivamdan memnunum. toyotanın dizel olması hoşuma gidiyor arkadalar.100kmye kaç litre mazot harcıyor ölçeniniz varmı?

arazide 13-15 litre arası şehir içi 9-11 litre arası uzun yolda da 7.5- 9.5 litre arası 100 km de mazot yakar.

niva- toyota hilüx-suzuki samurai-mazda b-2500 ve şimdede mıtsubishi kullanmak üzereyim.arazide en az suzuki yakar sonra niva.

ama eğer 4x4 bir pikap alacaksanız en yakanı tartışmasız toyota hilüxtür.lsd li ve hidroilik dreksiyonlu bi hilüx aldınızmı tabi bakımlı olmak şartı ile lada nivayı unutmanız sadece 1

sürer.bence dizel ve sağlam olması niva ile kıyaslanmaz bile.nivada çok kabiliyetli ama hilüx sınıfında çok çok iyi.ama dediğim gibi toplanmışını almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Toyota önceliğinize saygı duyarak,

Mitsubishi L 200 (eski ve yeni kasa olabilir) denemenizi salık veririm

sevgiler

Selim

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR