Hilux Fotoğrafları..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanisler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,562
Ynt: Hilux Fotoğrafları..

mdr' Alıntı:
Haldun abi çok güzel fotograflar ya..

nereye gittiniz dün... ;D ;D

Foto aynen Vecihi ustanın dükkandaki o meşhur fotoya benzemiş ;D ;D..
İsmailim Öküzyayla civarında kamp attık .

SANY0372.jpg

Etiketler

Hayırlısı abi..

Bu arada Aracın güze olmuş abi..artık seninle özdeşleşen bir araç bu.
Ben Haldun abimi hep bu arabayla tanırım.. ;D ;D ;D

Ya valla ben bu 2012 Hilux'u beğenmedim. Umarım sadece projedir ve iptal olur..
Mazda'nın pickup'ına benzemiş, heybeti gitmiş aracın.. Anlamadım neden bozdular şimdiki kasayı.

güzel olmuş ama sanki modernleştirmişler yani şehirleştirmişler kaput üzerindeki çizgiler hoş ama amblem biraz daha ön planda olsaydı hırçınlığını korumuş olurdu arka tanpon altına sanki koruyucu gibi bir parça eklemişler

cuntan' Alıntı:
sanki modernleştirmişler yani şehirleştirmişler

Kesinlikle.. Önü binek araç gibi duruyor. Tabi canlısını görmeden kesin bişi diyemeyiz..

cuntan' Alıntı:
arka tanpon altına sanki koruyucu gibi bir parça eklemişler

Standart değil, çeki demirinin takılı bulunduğu profil o. Aksesuar olarak takılıyor.

taiga' Alıntı:
Şu tarz bir camper yaklaşımı 2 senedir aklımda olan bir dizayn...
Westfalia tarzı tavan kalkıyor...
Hem yatma yeri ve ayakta durma olanağı veriyor...
Hemde kargo bölümünde alkovanlı tipler kadar yer kaplamıyor...
Aluminyum kasayla yapabilir miyim diye sürekli araştırmaktayım...
2.8 bir hilux kasasına bu çözümü kısmetse bir gün hayata geçireceğim, ama bakalım ne zaman... :-\

index.php

Haldun bey burada anlatmak istediğiniz foto çıkmamış çok merak ettim... biliyorsunuz bende 2.8 Hilux var ve bende camper yapmaya çalışıyorum... bu fotoyu veya linkini benimle tekrar paylaşmanız mümkün mü?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR