Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismail akkaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,739

ismail akkaş

Yeni Üye
Yer
zonguldak
arabam 87 model yaglı direksyon önler disk fren,91 model 2.4 yeni tip motor konuldu ve ben bu arabayı yeni aldım sizce iyimi yaptım yoksa kötümü

Etiketler
Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........

iyide olsa kotu de olsa kandi kararini verip artik almissin.bundan sonra ne yenilikler yapmaliyim nasil konfor saglarim hangi kosullarda araci kullanicaksan ona gore modifikasyonlari ogrenmende fayda var :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

araba beklediğimden üstün cıktı aklımdaki az da olsa şüphe ortadan kaltı cok aktiv olarak dag bayır yayla geziyorum ve profesyonel olarak yasalar dahilinde avcılıkta kullanacam inş ilginz icin teşekkürler....

avcilik yapicaksaniz az da olsa araziye giriceksiniz bunun icin bence yapilmasi en guzel onlem vinc aracinizin onune yaparsaniz kaldiginiz yerde kurtarma sansiniz olur

ufaktan başlıyacam eksikleri tamamlamaya niyetimde sağlam bişeyle yola cııkmak var tabi bilgili abilerden yardım almakla bu işi yapmak bnm icin en sağlam olacağını düşünüyorum .

su asamada offroad yapmiycaksan sadece av icin vinc lazim.hayirli gunler

abi bi vinc buldum 3 tonluk alman malıymış sıfır işimi görürmü bide ne tavsiye edersin ........

sayın akkaş öncelikle aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.konuyu okudum ilgilenirsen malum sitede 162691313 numarlı ilanım var. l200 için aldıgım vinç ve ekipmanları var ürünlerle ilgilenirsen fiyat konusunu konusabiliriz .saygılar

alman mali iyidir ama marka model yazsaydin keske,tavsiye edilen vinc arac agirliginin 2 katidir her zaman.daha iyi verim performans alman icin bu sekilde almalisin.ayrica cok para da vermene gerek yok bence ikinci ellere bak garantili ucuz mallara bakabilirsin

abi bugun veya pazartesi getirecekler vinci o zaman yazarım markasını bidde sınorkel nerden bulabilirim buna uygun toplamışken toplayım dedim orjinel rengini veya mat siyah düşünüyorum nedersiniz .............

mat yesili dene :smiley: bu aralar favori rengim askeri yesil . snorkel huma otodan bak web sayfalari var.vinc fiyatlarida var karsilastirma yap

O reng aklıma geldi ama görmediğim icin biraz tedirginim o renge bugün vince bakacam abi ona göre tekrardan yazarm ilgin icin teşekkür ederim ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri