Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trek71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,939
Karavan sevdasından vazgeçmiyorum. Ama bir süre daha ertelecek gibiyim.
Bugün Kocaeli kamp karavan fuarını gezdim. Saly karavanlar hoşuma gitti. Pino karavan gerçekten estetik olarak güzel karavanlar yapıyor. Keşke müşteri ilişkilerini daha iyi yürütebiliyor olsalardı. Eşim çok beğendi fakat burada yazılanları okuduktan sonra yarı fiyatına da verseler almayı düşünmüyorum.

Tüm başlığı 2 günde satır satır okudum, en fazla bir kaç postu atlamışım, inanılır gibi değil cidden. İnsan sinir hastası olur, sağlığını kaybeder.

Öncelikle aydınlatıcı yazınız için çok teşekkürler. Henüz karavan almadım. Ama yazınız ile %50 aydınlanırken %50 kafa karışıklığı yaşıyorum dersem yalan olmaz. Yerli, yabancı yok adria, yok hobby derken fiyatı nedeniyle Pino karavanın "AGİLE 530 ELEGANT" modeli'ni almak için araştırma yaparken sizin yazdıklarınız gözüme çarptı. Bana ilgili satış temsilcisinin irtibatı sonrası sarf ettiği cümleler ile taban tabana zır cümleler pek tabiki! Sizin gibi bizi de ısrarla fabrikaya davet ettiler. Neyse telefonla bizler pazarlık yaptık lakin teslim için Mayıstan taa Eylül-Ekim'i öngördüler. Bu arada hemen kapora ve para peşin yaklaşımı da biraz işgillendirmedi değil! Şase esnemesi ve banyo çatlağı falanda bayağı sıkıcı. Sonuç; PİNO almalı mı almamalı mı? Yada yeniden karavan alacak olsanız (4 yetişkin için) hangi marka ve model tercih edersiniz? Son soru 1600 motor için ideal karavan ağırlığı (rampada bayılmama, sürüş emniyeti vb.) sizce ne olmalıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Mail adresim; hakanercetin@gmail.com

SON KONULAR - FORUM