Herkese Slm....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mylz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,969

mylz

Yeni Üye
Yer
ankara
merhaba ismim mehmet 40 yaşındayım Ankara da ikamet etmekteyim....gençliğimden beri Cherokee aşığıyım...ama hiç nasip olmadı....tanışma bölümünü bulamadım affedin acemilik buraya yazdım....şu an ev kredisi olduğu için alamıyorum...ama şimdiden hemen her gün jeeplere bakıp bilgi topluyorum...sayenizde çok şey öğrendim...ne yazık ki 2,5-3 yıl kredi ödemek zorundayım...:(..ancak 2017 gibi 2004 v8 gc wj almak niyetim....şimdiden yazmak istedim....inş.o gün geldiğinde yine burada sizlerden fikir alıp wj mi almak nasip olur....şu an rover hatcback yere basık aracım var....ve yere hafif çukurlarda sürtüyor bu yüzden yüksek araba yani cherokee hayalim tekrar canlandı....WJ jeep im şu an olmasa bile burda olmaktan mutlu olacağım....kanıma damarıma işledi JEEP ....tek hayalim.....:smiley:..gün ola harman ola...geçenlerde akgün aydın a gidip bi wj ye binip çalıştırdım...istiyorum evet Cherokee yi istiyorum.....inanın normal arabalara bakmak içimden gelmiyor....uzun oldu kusura bakmayın....jeep yokken bu kadar yazdık ...olunca bakalım neler olacak...

resmim ve arabam bu...niyetim 2.araç olarak jeep almak...özellikle içi BEJ renk CHEROKEE tek isteğim...iyi günler herkese...

maça.png

Etiketler

Ynt: Herkese Slm....

tşk...şimdiden kafayı yedim..yolda gördüğüm her wj ye saldırasım geliyor..:smiley:...daha almaya çok zaman var ama burdan ilan edelim bana 2004 model wj siyah içi bej v8 sağlam bir tana hazırlayın...:smiley:...belki o zamana bi satan çıkar..kısmet..:smiley:

sağlam derken tamamen orjinal...hiç oynanmamış...offroad olmayacak tamamen şehir....inş..

mylz' Alıntı:
resmim ve arabam bu...niyetim 2.araç olarak jeep almak...özellikle içi BEJ renk CHEROKEE tek isteğim...iyi günler herkese...

ikinci araç olarak hayal kuracağınıza aracınızı satın ve wj olmasada zj kasa alın derim hayallerinizi ertelemeyin bence.

Bende sizinle aynı durumdayım ve bende ikinci araç olarak almak istiyodum çok uğraştım ama olmadı sonunda kararttım gözümü bindiğim arabayı sattım ve gittim hayalimdeki arabayı aldım şimdi neden o kadar zaman sevmediğim bir arabaya bindim diye kendime kızıyorum.
Off road meselesine gelincede dört çekere binerseniz eninde sonunda off roadçı olursunuz.
Allah borcunuzun edasını versin.

Merhaba,umarım en kısa zamanda borçlardan kurtulur istediğiniz aracı alabilirsiniz.

tşk..arkadaşlar beklemek yerine arabayı satıp zj almayı da düşünmüyor değilim...en azından okullar kapanmalı..çocukları okula bırakıyorum çünkü..ancak tatilde belki.bakalım kısmet..şu kışı bi atlatalım bakalım...temiz orj.bi zj kaç lira olmalı :?

borçlardan inş..kurtuluruz..çok zorlu ve sıkıntılı bir ev alma ve mahkemelik durumlar yaşadım..çok zorladı beni...yoksa hemen almıştım jeepi...hala uğraşıyorum...rabbim bi kolaylık verir inş...özellikle içi bej renk ve dışı siyah bir jeep istiyorum....bugün bi arkadaşım sakın alma bela olur masraflı yok parça zor vs vs dedi....alsam içine binince eminim fikri değişcek..aracı tanımadan yorum yapanlara kızıyorum....6 yıldır rover kullanıyorum ne parça sıkıntılı ne pahalı...gayet de uygun...orta halli biri jeepe binemez mi arkadaş ..bizim buna hakkımız yok mu...bence olmalı be...

Valla arkadaşınız çokta haksız sayılmaz araç sorun çıkarmasa bile vergisi yakıtı lastiği peryodik bakımları yüksek maliyet gerektiren bir araç bunları göz önünde bulundurun

Valla arkadaşınız çokta haksız sayılmaz araç sorun çıkarmasa bile vergisi yakıtı lastiği peryodik bakımları yüksek maliyet gerektiren bir araç bunları göz önünde bulundurun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri