merhaba genel olarak geçen sürede güney karavan dan memnun musunuz aşırı yağışlarda içeriye su sızdırma vs var mı
üst havalandırma kapağı hakkında deneyiminizi merak ettim
Merhaba, geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Foruma epeydir uğramıyordum, konuya yeni mesaj gelince fark ettim.
Geçen sürede memnunum karavandan. Su almadı, alacağını sanmıyorum. Üst kapak sorun çıkarmadı. Dizel ısıtıcı taktırmıştım, onun ekranı arızalandı. Yenisini gönderdiler.
Ben Eylül ayında teslim aldım. Çift renk kavak kontra yapıldı. Sanırım bu tarz ilk üretimlerden biri oldu. Fotoğraflarını ekliyorum. İç kısım gayet hoş. Dış kaplamanın sizdeki gibi CTP olmasını isterdim. Karavan öyle daha tok görünüyor.
Yeni model olarak 350 çıktı. 370 ve Midi'nin kırması olmuş. Bunda yukarıda saydığım iki özellik de var.
Belki başkalarının da işine yarar diye yaptıklarımı ve yapacaklarımı yazayım.
Aldıktan sonra sesli çalıştığı için hidroforu üst modelle değiştirdim.
Akü ve akü şarj cihazı ekledim. Yaza doğru da panel ve kontrol cihazı takmayı planlıyorum.
Mini projeksiyon (Viewsonic M1) aldım, orta kısma storlu projeksiyon perdesi yaptım. Dışarıda perde yerine birkaç kez tenteyi kullandık.
Banyoya dışarıda kullanmak için tetikli duş başlığı taktım.
Ayakları indirmek için şarjlı matkaba 19 mm lokma ve adaptör aldım.
Askılık, led şerit, dış kapıya düzenleyici vs ekledim. Aklımdaki çoğu işi "Ekspres Karavan" kanalındaki arkadaş yaptı. Ona da buradan teşekkürler.
Vakit olunca su borularına izolasyon kılıfı, alttan geçen elektrik kablosuna ve dizel ısıtıcı yakıt hortumuna da kablo koruyucu kılıf geçireceğim.
Bombe cam tek katlı olduğu için terleme yapıyor. Ona çözüm olarak Pasolvon kullanıcı adlı arkadaşımızın tavsiyesiyle aldığım filmi takacağım.
Su deposu çıkışına filtre takacağım.
Arkaya kablosuz park kamerası takacağım.
Karavanı almaya karara verdiğimizde Leon 1.2 lt 175 torklu otomatik arabam vardı. DSG şanzıman hassas bilindiğinden ve aracın torku düşük olduğundan Qashqai 1.5 dizel araca geçtim. Karavanın hafifliğinin de etkisiyle yakıt ve çekiş açısından memnunum. BE ehliyet de aldım.
Sakarya'da oturuyorum, civardaki belli başlı yerlere gittim. Nasipse yaza Karadeniz ve Doğu turu yapmayı düşünüyoruz.