AKMühendis
Zirve
----------------------------------------------------Aldığım Caretta Uncle'da geçtiğimiz haftasonu kaldık ailecek. Yalıtım konusunda başarılı. Tentem olmadığı için, sıcakta içeride oturduk biraz. Camları açınca bunalmadan içerisinde durabildik. Genişlik ve konfor anlamında başarılı buldum. Gerçi ilk çekme karavanım o yüzden diğer yerli karavanları bilmediğim için bu şekilde yorumda bulundum. Daha önce 2 Kamper karavan kullandığım için yalıtım konusunda karşılaştırmayı bu tecrübeme göre yaptım. Kesinlikle fark var.
Bugün ilk defa bir aracıma karavan bağlayıp çektim ve ilk tecrübemi yaşadım. Aracım 1.6 dizel CRV otomatik vites. Karavan çektiğimi hissettirmedi bana. Yaklaşık 65km bir yolculuk yaptım. Yolculuğun bir kısmı boş otoban, bir kısmı yoğun ve dur kalklı İstanbul trafiği idi. Başları gergin olan yolculuk 5 dakikadan sonra rahat bir seyahate döndü. 80km/s civarı hızla kullanmaya özen gösterdim. Kısa bir ara yola konsantre iken 100 km/s çıktığımı görünce hemen yavaşladım. Gözüm sürekli arkamdan gelen karavanı takipteydi. 80km/s hızda da, 100km/s hızda da herhangi sorun gözlemlemedim. İlk karavan çekme tecrübesi beklediğimden, korktuğumdan daha rahat geçti. Sanırım çekme karavan işini sevdim
Sağlıkla güzel günlerde kullanın..