Her Şehirde Arkadaşlık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADSIZ TURİZM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,628

ADSIZ TURİZM

Yeni Üye
2 AY ÖNCE KANADADAN BI BAYAN DİYARBAKIRA GELDİ.İSTANBULDAN Bİ ARKADAŞ BİZİ ARADI VE BAYAN ARKADAŞIN DİYARBAKIRA GELECEGİNİ VE KENDİSİNE YARDIM EDEBİLECEGİMİZİ SORDU(KARSILAMA VE KONAKLAMA )BİZİM DE D.BAKIRDA ÖGRENCİ EVİ OLDUĞU İÇİN EVET DEMİŞTİK.VE BURDA 1 GECE KALDI.SONRA MALATYA YA GECECEGİNİ SÖYLEDİ.BİZDE ONUN İÇİN MALATYA DA ÖGRENCİ OLAN Bİ ARKADAŞIMIZI ARADIK .1 GECE DE ORDA KALDI.SONRA MALATYADAKİ ARKADAŞIMIZDA ADIYAMADAKİ Bİ ÖGRENCİYİ ARAMIŞ.SONRASI NE OLDU BİLMİYORUM.AMA IRAN A GECECEGİNİ SÖYLEMİŞTİ.ÖGRENDİGİM KADARIYLA YURT DIŞINDA BU ÇOK YAYGINMIŞ.TÜRKİYEDE VAR MI _?YADA BAŞLATABİLİR MİYİZ_?EN AZINDAN BİZ BURDAYIZ.DİYARBAKIRDA. BURAYI ZİYARET ETMEK İSTEYENLERE YARDIMCI OLABILIRİZ SANIRIM. ;D

Ynt: Her Şehirde Arkadaşlık

Güzel bir düşünce.
Türkiye de biraz zor olur.
Bakınız İtalyan Gelin .
:(

Adsız Turizm'e Not :
Ayrıca mesajlarınızı komple büyük harf ile yazmazsanız çok sevineceğim.
(Hem kendi adıma hem Forum adına)

çok güzel bi düşünce.. ama pek güvenilir gelmedi bana da.. :smiley:

belki biz öğrenciler arasında olabilicek bir durum ki olsa otel v.b konaklama için finansman bulamayanlar için çok cazip fakat herkesin aynı samimiyette bulunacağına inanmak çok güç maalesef :(

bence güzel bir şey hem onları kendi memleketlerimizde agırlayalım hemde onlar bizi kendi memleketlerinde agırlasınlar bence güzel insanın degişik ülkelerde arkadaşı olması güzel

Güzel bir düşünce. Ancak bunun için güvenilir insanlar bulmak gerek..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR