Her Gaza Geliş Bir Masraftır Cana..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,118
Ynt: Her Gaza Geliş Bir Masraftır Cana..

bütçeyi yükseltebilirseniz, benim önerim 2004+ jimny dir. 23 e falan bulursunuz bence, kafanız rahat olur,

Etiketler
gaza

Samurainin arazi kabiliyetlerini gördükten sonra jimmy hiç düşünmüyorum kaporasını verdim yarın satışını alıcam inş tavsiyeniz için teşekkürler

Vay vay hayırlı olsun başkan sen işini bilirsin aracları gördün inceledin zaten iyi oldu işlem tamam yaniii :smiley:

kız babası' Alıntı:
Samurainin arazi kabiliyetlerini gördükten sonra jimmy hiç düşünmüyorum kaporasını verdim yarın satışını alıcam inş tavsiyeniz için teşekkürler
Samurai daha hafif bir araç, bu da kesinlikle büyük bir avantaj sağlamakta. Elbette aynı yapılı iki aracı karşılaştırmak daha sağlıklı olacaktır. Samurai başlangıç olarak çok iyi bence, bu işin sonu Dodge kamyonete kadar gider yoksa..

duster nasıl arazide , hiç fena değil diye okudum yorumları

en iyi yalıtımı dusterdaydı, çok iyi izolasyona sahip bir araç

parasına göre süper bir araç
o paraya alabileceğiniz başka bir 4 çeker araç yok sıfır vaziyette
tabi ki offroad aracı değil ancak arazide performansı iyidir ben yükseltme de yaptım daha rahat aşabiliyorum engelleri
ön yaklaşma açısı vede arka uzaklaşma açıları hayli yüksek o yüzden rahat
kısacası ben çok ama çok memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum soranlara
tekrar söyliyim offroad aracı değil bir toyota bir suzuki vsaire değil

freelander99' Alıntı:
ne kadarlık bir ağırlık farkı var?
Kafada vinç var 30 mt çelik halatlı (düşün ki ön tamponda biri oturuyor) sonra jimny hardtop değil bu da bir ağırlık. Arazi geçişi hidrolik motoru var extra. Klima tertibatı, hava yastıkları ve abs tertibatlarıda samuraide olmayan şeyler. Daha ağır jantlar ve daha geniş lastikler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

2200lbs yani yaklaşık 1000kilo imiş,
benim jimny 1200 kilo standart.

Suzuki Can'dır, Toyota Canan'dır..
Birisi ile yaşar, diğeri ile sevgili olursunuz..
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR